返回列表 回復 發帖
就係聽唔明先要睇字幕,字幕錯晒就九唔搭八咯
lckiong 發表於 2013-8-22 02:35 PM
自己配到襯個畫面就得啦
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
老作。。。 ???
EvilgranII 發表於 2013-8-22 03:14 PM
冇錯
貓貓午安,大家午安
多謝貓貓嘅獎金,拜下先
貓貓晚上好,大家晚上好
猫猫晚安,大家晚安
猫猫早晨,大家早晨
鬼兄做乜嘢工架
得閑搵佢計數
叫他收顺D啦
lhy92725 發表於 2013-8-23 11:33 AM
唔使收好d
鬼兄!!!
不是应该魔兄吗???
lovebearhl 發表於 2013-8-23 11:33 AM
和你一樣,恐怖類的
魔的地位是老天爷,边个够胆占
lhy92725 發表於 2013-8-23 11:45 AM
老天爺係天魔,佢係地魔
邉個夠膽吃佐’事頭婆‘ge鵝?
新聞報。。。
SweetLemon 發表於 2013-8-23 11:50 AM
你講緊乜嘢
咁睇得起在下。。。本人未有耐升级到level魔。。。
EvilgranII 發表於 2013-8-23 12:17 PM
你唔要升嗻,你嘅實力已經係魔
我沒亂講咖。。。
壞人想吃天鵝肉

英女王的天鵝變燒鵝
本報訊據外媒報道,英國女王伊麗莎白二世所擁有的一只疣鼻天鵝
日前被發現遭人宰殺、燒烤。目前,英國警方正在調查“女王天鵝之死”事件。
據報 ...
SweetLemon 發表於 2013-8-23 12:31 PM
擺明挑戰英女王啦