返回列表 回復 發帖
比副相嚟睇
blacker14tt 發表於 2014-9-8 04:23 PM
揸BMW嘅
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
空手道對詠春,精彩啊
lhy92725 發表於 2014-9-8 04:23 PM
俾錢啦
廣東話咪叫大不列顛囉, 你唔明我都冇辦法
blacker14tt 發表於 2014-9-8 04:23 PM
真係唔明
呢個係歌, 唔算證明
blacker14tt 發表於 2014-9-8 04:24 PM
聽住先啦
大家互相體貼體諒體恤,就大家都咁幸福!!!
gracechanstuart 發表於 2014-9-8 04:25 PM
今時今日,可以搵到互相體貼體諒體恤經已好難
叫你女朋友上嚟, 睇你亂UP 24
blacker14tt 發表於 2014-9-8 04:25 PM
佢唔識玩論壇
我講你同你女朋友
blacker14tt 發表於 2014-9-8 04:25 PM
唔好假假啦我已經明白你嘅心意啦
好明顯比亂UP掌門帶壞
blacker14tt 發表於 2014-9-8 04:26 PM
唔好咁講我掌門啦
一個山頭嘅
掌門同長老
lhy92725 發表於 2014-9-8 04:29 PM
妒忌啊
係唔係想睇leh?? 擔張凳仔過嚟就有得睇架啦
blacker14tt 發表於 2014-9-8 04:29 PM
俾錢先啦
呢d米天生一對咯
lhy92725 發表於 2014-9-8 04:33 PM
我仲車車天生一對
所以我鍾意出街食,唔洗煩,多選擇!
perfectman 發表於 2014-9-8 04:35 PM
支持
LV唔同,好遠..., 免得過話我...
timmaxsing 發表於 2014-9-8 04:35 PM
去搵我師叔,打底佢先黎搵我,純詠春話事人
坐咁耐都冇人表演?? 可以開始掟蕉皮啦
blacker14tt 發表於 2014-9-8 04:40 PM
都未俾錢點做啊
你有對象花啊嘛
lhy92725 發表於 2014-9-8 04:51 PM
為咗車車,我可以放棄一切