返回列表 回復 發帖
水晶幾時都咁犀利呀! 大廚! 你有什麼唔明, 佢都可以答到呀!
free2penny 發表於 2015-8-5 09:08 PM
講動漫她一定最 犀利
150 in 1 都有呀!

https://sp.yimg.com/ib/th?id=OIP.M05c19c2669e82f2848abde03b3ba614eo0&pid=15.1&P=0
free2penny 發表於 2015-8-5 09:21 PM
玩不完啊
今晚得你兩位女仔幫手炸樓 其他人應該吃緊飯沒上來...
更係呀! 咁先好嗎! 大廚!
free2penny 發表於 2015-8-5 09:23 PM
現在的game都貴都死了
你地講緊遊戲啊?
lhy92725 發表於 2015-8-5 09:24 PM
是今日的新討論是游戲機 或 電腦游戲
對啊,好貴
satoshi23 發表於 2015-8-5 09:25 PM
全部下載了
係呀! 佢地好夜先上來呀! 多謝大廚讚賞呀!
free2penny 發表於 2015-8-5 09:26 PM
有幫手炸 幸運的人人都會有份
我黎開始講 ~~
我記得當時 玩過 ps1 入面既 RPG game 到現在還有點記憶 但個名就忘記左啦
satoshi23 發表於 2015-8-5 09:27 PM
ps1時候最流行的 你應該有玩數碼爆龍?
係呀! 好似沒有以前咁好玩呀! 你覺唔覺呀! 大廚!
free2penny 發表於 2015-8-5 09:29 PM
現在的一種有時買回來都不好玩
那些都是 D ...... game  - - ...... 無點玩
satoshi23 發表於 2015-8-5 09:31 PM
D人好喜歡玩 那種磚石的 我每次早上塔車都見人玩
係呀! 佢地好夜先上來呀! 多謝大廚讚賞呀!
free2penny 發表於 2015-8-5 09:26 PM

[發帖際遇]: free2penny 協助城市獵人調查貪官 得到了 TVB 1,000,000幣的獎勵。

free2penny1 秒前TVB 1000000 元
積分轉出
以前Nokia手機的貪食蛇我中意
lhy92725 發表於 2015-8-5 09:37 PM
那個經典

https://sp.yimg.com/ib/th?id=OIP.Me5478a630195708e48f6fcecb1f0a0faH0&pid=15.1&P=0

是否係佢嗎!
free2penny 發表於 2015-8-5 09:40 PM
這個也是好多人玩 每次我在MRT 就能看到很多種Game
這個也不錯玩 Waldo  有時都會玩下

在餐廳工作,應該都有供餐。
chenwenwu 發表於 2015-8-5 09:48 PM
對~多數會吃了才回 能省一餐錢
除非約同事去看戲 就會放工出去外面吃