返回列表 回復 發帖
p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩
' G2 T: P: z! H* G. v+ G( Z公仔箱論壇CC517 發表於 2015-1-9 11:14 PM
E生係我地方買AD,問過我未...
: D# _8 ]5 j2 X& K" x8 {7 L7 Ctvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb& G, w* K: l' G% C& j$ v$ x
唔好怪佢住,真係要怪就怪我,4 l/ i; d; x0 F! g5 g: U
不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,
1 D3 b# U: G1 ~: t, ]$ |; z: B/ W將功補過算係唔話得囉....
- ]! T; C8 p3 J+ V) t  uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田Sam 發表於 2015-1-10 10:15 AM
os.tvboxnow.com' o5 P- Z5 A5 k  W! `1 o
E生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
os.tvboxnow.com9 k8 T: |0 u0 ~3 {+ |
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" i& O6 W9 ~8 u3 U1 N# G
哈哈,我唔知道你地咁老友吖嘛,
4 {& x$ ~5 q: m7 W- l呢區版主受人愛戴,遇到有人欺負,
  o9 P1 S0 G' g5 q2 C8 g- c) |版主唔出手相信其他會員都會出聲....
. B1 l* i6 s4 C3 Ttvb now,tvbnow,bttvb
$ W9 G6 c$ w; j$ {公仔箱論壇原來,貓兄的確幾活躍水區,7 N) H* T6 O% q5 g
我按住佢個簽名檔一搵就搵到,tvb now,tvbnow,bttvb$ V4 @1 z. G! x8 C& ?1 k/ p
一個帖去到2200幾頁....犀利..
6 u% V$ E- @5 l. ~: |' itvb now,tvbnow,bttvb
+ I4 M6 ?, X' o3 ~os.tvboxnow.com睇落唔使送分比貓兄 ...
; m) b' Y. \) ]( \tvb now,tvbnow,bttvb金田Sam 發表於 2015-1-10 01:57 PM
係叫貓姐姐...唔係...
我都系好細個養過貓tvb now,tvbnow,bttvb& q& X% o* l3 H! `# }
自從他過佐身我就吾養了
1 q- R+ }# C- t睇住佢離我而去的痛吾想有第二次
0 [3 [9 a' n1 @/ n2 \7 ^. Ros.tvboxnow.com突然變佐呢D同劇集無關的話題
9 Z% e8 ^* F. _! gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。財神版吾好扣我分os.tvboxnow.com" N1 I5 n5 w1 ]' g1 b- ~
lhy92725 發表於 2015-1-10 10:32 PM
我唔會扣分...因我都有說離題話題
吹水吹 到上樓上了, 好事.J大多謝加分
& D. `! |" s0 B; s8 K  l+ G: I% h公仔箱論壇CC517 發表於 2015-1-10 11:07 PM
E生你知道就好了,但唔吹劇吹到灌水喎,否則...,到時會...扣...
tvb now,tvbnow,bttvb: g( W0 ~) X: C9 N' \5 g* s. V' k
os.tvboxnow.com" ~* Q9 M7 c0 f0 f( I- v
萬綺雯我一向都幾鐘意佢既。 佢做戲唔見得好出色, 我純粹係捧偶像既遮。公仔箱論壇: P7 W( v0 c! U
pknoface 發表於 2015-1-11 12:24 AM
亂UP掌門睇唔出你係"蚊蚊"的Fan喎,我都覺得她都好專業精神,就如"老表你好hea中有一幕比郭晉安360轉時傷咗,好有精神演完才睇醫生架!
. ?9 g5 D; T. BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 Q2 [: ^/ a- g4 j
哈哈,版主晌佢管的果區大晒架嘛,& M; I( B% m1 q" l+ s
版主講嘢唔會離題的....呢句我話ge...
. A. d2 k% ?- O2 `* eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 M7 H3 ?4 O/ @# O) y
點都好,多謝J神通情達理,希望唔好介意我亂咁派分,! E/ @: p. m9 e& T$ ^/ k1 U, n! _
我都覺得我有時都幾麻煩,成日破壞人地規矩....公仔箱論壇: k8 `4 k- G4 b6 O6 Q: j: k0 K: k, L
不過我只係想討論氣氛熱鬧D,旺場D....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# d3 m3 c: ~4 P2 r" U
分 ...
0 k" B/ w' T! _/ K2 hos.tvboxnow.com金田Sam 發表於 2015-1-11 02:15 AM
我給你的TVB就是比你在劇區活動時派賞,我派得勁過架...
我都有50億TVB啦,幾億都係散紙