返回列表 回復 發帖
p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩
0 b3 l8 _% i+ s  C( ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。CC517 發表於 2015-1-9 11:14 PM
E生係我地方買AD,問過我未...
4 Q6 g; I: I5 A5 x7 K0 `& v9 i9 w' D; U4 p1 q0 Z
唔好怪佢住,真係要怪就怪我,
$ }: D( `$ {/ |: ?: ~. m  \! F不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,
; x) ?5 n/ J* c: ^  p  r8 a3 ^tvb now,tvbnow,bttvb將功補過算係唔話得囉....
. t9 b/ ]9 G& w1 v公仔箱論壇金田Sam 發表於 2015-1-10 10:15 AM
% L7 O' U8 ?' V* Q& \5 _3 g  m1 |E生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 y, B2 N1 Y2 s, D! Y1 B5 R

! W) C2 ]8 |; n/ c2 d" M哈哈,我唔知道你地咁老友吖嘛,tvb now,tvbnow,bttvb& I0 T4 E& f6 S: {5 f
呢區版主受人愛戴,遇到有人欺負,
2 o8 n. p* }" q; u9 \$ B& x7 K' itvb now,tvbnow,bttvb版主唔出手相信其他會員都會出聲....# R2 C7 @% x( k. `  r5 J: e
; S, n4 M( g8 c* G& \$ D
原來,貓兄的確幾活躍水區,
4 H( w/ v! d2 ^) w8 G公仔箱論壇我按住佢個簽名檔一搵就搵到,
1 O  O- f) l# u: Q) w& m: Q9 _+ X4 ^os.tvboxnow.com一個帖去到2200幾頁....犀利..# t+ J2 U8 ?. _" B' w* Q

5 x! P* o. R/ u7 |公仔箱論壇睇落唔使送分比貓兄 ...
9 q  l0 ^: ]* _; mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田Sam 發表於 2015-1-10 01:57 PM
係叫貓姐姐...唔係...
我都系好細個養過貓公仔箱論壇) `0 j- b0 b2 a* e
自從他過佐身我就吾養了os.tvboxnow.com; W! h3 C4 v4 o4 s
睇住佢離我而去的痛吾想有第二次
% m0 s$ V8 p, J- s) [$ \$ b4 D6 ]( S4 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。突然變佐呢D同劇集無關的話題
* s+ J6 P5 b/ Q1 E( |財神版吾好扣我分
" \. N5 K! W* r# u6 l) L' T) Xtvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2015-1-10 10:32 PM
我唔會扣分...因我都有說離題話題
吹水吹 到上樓上了, 好事.J大多謝加分
) h8 @; `: W  C* L% CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。CC517 發表於 2015-1-10 11:07 PM
E生你知道就好了,但唔吹劇吹到灌水喎,否則...,到時會...扣...
- g& s0 u9 n6 w- V7 J公仔箱論壇
' |( I3 q+ N: ]6 X2 {" u公仔箱論壇萬綺雯我一向都幾鐘意佢既。 佢做戲唔見得好出色, 我純粹係捧偶像既遮。
- b9 j# S/ Q3 P" ?' U+ ppknoface 發表於 2015-1-11 12:24 AM
亂UP掌門睇唔出你係"蚊蚊"的Fan喎,我都覺得她都好專業精神,就如"老表你好hea中有一幕比郭晉安360轉時傷咗,好有精神演完才睇醫生架!
os.tvboxnow.com/ T6 R; k' P3 W

% o& X7 T/ @2 C/ n# [/ d. ]哈哈,版主晌佢管的果區大晒架嘛,tvb now,tvbnow,bttvb& H6 [6 h3 I1 o0 h# j
版主講嘢唔會離題的....呢句我話ge...公仔箱論壇# M$ p7 o3 v4 S4 f7 Y

! z( v: d0 N, j: p3 b% V/ t公仔箱論壇點都好,多謝J神通情達理,希望唔好介意我亂咁派分,os.tvboxnow.com7 P! M* v$ N) o
我都覺得我有時都幾麻煩,成日破壞人地規矩....
& d* s+ @* G5 l7 t6 @不過我只係想討論氣氛熱鬧D,旺場D....tvb now,tvbnow,bttvb# W8 R6 j+ T  [" N& c
分 ...6 D, W, }5 a9 ?7 I* ]0 O9 L" `0 i) x
金田Sam 發表於 2015-1-11 02:15 AM
我給你的TVB就是比你在劇區活動時派賞,我派得勁過架...
我都有50億TVB啦,幾億都係散紙