返回列表 回復 發帖
p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩
; Y1 K' D# L) i0 Qtvb now,tvbnow,bttvbCC517 發表於 2015-1-9 11:14 PM
E生係我地方買AD,問過我未...
, Q" r* ?! U, i$ |' L- w

. x- C: I6 R' ^$ i# ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔好怪佢住,真係要怪就怪我,
7 ?7 S2 q; K& tos.tvboxnow.com不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,' k! N9 {  A7 u# K5 \
將功補過算係唔話得囉....
" e! h- S3 w6 \1 T9 Y公仔箱論壇金田Sam 發表於 2015-1-10 10:15 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 @% |: j5 ^1 |  r7 ?
E生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
* M/ H2 @" O, D
4 E$ n- f. k" U: C4 S  _9 d# s
哈哈,我唔知道你地咁老友吖嘛,
1 `( _8 S7 j' k$ K+ N! bos.tvboxnow.com呢區版主受人愛戴,遇到有人欺負,
9 u/ T1 S) N  j. Nos.tvboxnow.com版主唔出手相信其他會員都會出聲....
' y6 s4 ^7 X% d2 M. K6 P! ptvb now,tvbnow,bttvb
& c: n. t, z; e% Z$ y+ U  y. |原來,貓兄的確幾活躍水區,
1 N5 N7 P$ c# j( Ntvb now,tvbnow,bttvb我按住佢個簽名檔一搵就搵到,
7 G/ Z6 K# K" c; t一個帖去到2200幾頁....犀利..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ m2 B* H' j5 S& i( U" p

/ ~; E% L9 J/ p/ R7 B6 a$ W! T) i1 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇落唔使送分比貓兄 ...7 a* ?- a. {. X8 x" y4 K
金田Sam 發表於 2015-1-10 01:57 PM
係叫貓姐姐...唔係...
我都系好細個養過貓
. ~7 d  a0 P; m% D" W- Y# t9 p公仔箱論壇自從他過佐身我就吾養了
3 h' E3 f" _+ `8 ~5 \3 @' n/ {公仔箱論壇睇住佢離我而去的痛吾想有第二次9 m( j, W5 w& H: `2 s- I5 e
突然變佐呢D同劇集無關的話題
5 s: U: ]  I4 I- M! D  nos.tvboxnow.com財神版吾好扣我分
4 R$ ]. _5 O2 n- wlhy92725 發表於 2015-1-10 10:32 PM
我唔會扣分...因我都有說離題話題
吹水吹 到上樓上了, 好事.J大多謝加分
6 l" g. R5 ]) A/ R: w* N% XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。CC517 發表於 2015-1-10 11:07 PM
E生你知道就好了,但唔吹劇吹到灌水喎,否則...,到時會...扣...
tvb now,tvbnow,bttvb3 o3 H' @( }7 x
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  q6 j1 O- }0 Y4 v: |' d* i: r# h
萬綺雯我一向都幾鐘意佢既。 佢做戲唔見得好出色, 我純粹係捧偶像既遮。tvb now,tvbnow,bttvb6 h3 j7 j4 X3 k+ O% U3 f
pknoface 發表於 2015-1-11 12:24 AM
亂UP掌門睇唔出你係"蚊蚊"的Fan喎,我都覺得她都好專業精神,就如"老表你好hea中有一幕比郭晉安360轉時傷咗,好有精神演完才睇醫生架!
+ G5 V. ^/ ~4 r) e4 k2 B% G1 ]os.tvboxnow.com
' Q. x8 i6 T! \$ g* Yos.tvboxnow.com哈哈,版主晌佢管的果區大晒架嘛,os.tvboxnow.com) c2 J* ?/ \1 U, u
版主講嘢唔會離題的....呢句我話ge...; i. t% J0 \. O; ?* J, Q, K3 J5 m
" A- r  d: s6 m. j3 a& F; J
點都好,多謝J神通情達理,希望唔好介意我亂咁派分,
8 F  A: z( M$ R$ Q) [. k" Z/ Tos.tvboxnow.com我都覺得我有時都幾麻煩,成日破壞人地規矩....
# @, _/ I6 P2 H4 i* Z( |tvb now,tvbnow,bttvb不過我只係想討論氣氛熱鬧D,旺場D....
# w' \, i, \, i2 K/ h- ^9 W分 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 g+ ?- q0 f& W$ Y* F
金田Sam 發表於 2015-1-11 02:15 AM
我給你的TVB就是比你在劇區活動時派賞,我派得勁過架...
我都有50億TVB啦,幾億都係散紙