返回列表 回復 發帖
版主J神哥,os.tvboxnow.com0 T# i$ h3 ?6 r5 x+ e, r
你得閒嘅時候,唔知可唔可以幫幫本帖宣傳一吓咁呢?十萬個唔該晒!
; G) ]9 L2 I0 t3 m4 Y" ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-3-29 05:43 PM
tvb now,tvbnow,bttvb+ B# w; T4 g+ A+ ^5 t. h. m! I
小問題,是我的工作之一,該劇等我寫好草稿後才一起宣傳啦......THX!
+ i2 H+ O7 d5 X- V2 v8 B/ BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) r5 Q% {" |7 m. j  t) g: l. Q公仔箱論壇
- z( X6 V5 t" H# f公仔箱論壇大文賢弟,又比你講中咗愚兄心底話(唔係咁想睇),我都知你係比面我先回帖,多謝你,你喜歡幾時睇幾時回都得架(其實唔睇本劇都非常正常),你嗰邊又要兼顧學業吖嘛,係咪?我知你有心就得架啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 U; l# K# g2 ]7 D& ^0 G% Y
os.tvboxnow.com  N# s7 l! c  i9 o( Y6 h
又係你嗰句話,我 ...tvb now,tvbnow,bttvb3 f# h& P4 r: r' _2 s0 T" k3 d
leekwoklam 發表於 2014-4-2 11:20 AM
- R: |6 [# O2 i" c: |' w  [- O公仔箱論壇我也有同感,並不太喜歡看這劇種, 我是覺得劇得意及有TONY、脆魚BB就睇下喎
% _% r3 M6 t! \9 e) M  
1 S5 W  c6 s+ ~0 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。講開拍劇新丁,年幾前《巴不得媽媽》的岑麗香,以至近期《食為奴》的何雁詩,都係拍劇新人,演出難免唔夠自然,但岑麗香和何雁詩勝在角色討好,又有一班前輩,例如,錢嘉樂、黃淑儀、王祖藍、胡定欣等等照住,就 ...
4 w( n& K1 C" `5 Y% Atycn3320 發表於 2014-4-6 10:44 PM
9 |; P7 k9 a8 C7 s+ ?4 x' _/ \
對,同意你說法,另外該新《西遊記》同舊有不同,遲D我會詳細介紹及評論該劇,THX!
全對,劇中姚子羚中給觀眾一個新感覺,我也早前講過少少啦tvb now,tvbnow,bttvb. F- Q% X& g5 [: c2 x! m
由《我的如意狼君》的劇迷一定記得他們是同浩然演情侶檔,被浩然這個超級愛情騙子欺騙,最後因愛成恨,一刀插死浩然一幕啦,但《愛我請留言》中令夫妻之間備受考驗,
" T5 H! ~9 U, f  k! Y公仔箱論壇最終子羚更患上抑鬱症。有一幕蹲下身靠向櫃玩自閉, 子羚該角你們睇時,可留意一下啦,演得好入格局架
( w: m, a4 L/ v: d1 o- k8 v7 V公仔箱論壇
" r+ r6 [: {* q; g) D
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
回應宋柳娟靈體上身事件如下 ,不過...睇完記得要比TVB呀
+ N, F& l# T  J3 T- Htvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
tvb now,tvbnow,bttvb# o8 `' {6 m8 u+ U! d- Y

9 p# a& h' E. S4 ?J-神版主,Sa姐個假髮真係好肉酸吖嘛。* x5 a6 Q1 x/ F4 g( T! V4 j, U/ N% I
tvb now,tvbnow,bttvb6 L/ R  x" z: J' E' y/ M6 T% N/ u
BTW, 你係咪鬼太郎啲fans呀,我見你對動畫好有興趣喎,你新舊兩個肖像相都係卡通嚟噃。. `. u5 v& a" Q$ D1 L) d% |! b5 b9 q
leekwoklam 發表於 2014-4-15 04:07 PM
5 I$ \4 Y+ v- n" P8 h& e6 s% tos.tvboxnow.com其實無話喜歡定不喜歡,可能我的工作自由性較大,在時在刻的時間都找劇集睇,無分任何類別,肖像問題就網上見得意未做肖像相囉,喜歡睇鬼太郎動畫就要講返13年前因工作關係到訪鳥取縣境港市JR鐵路公司做交流,見到主題車站好美,再看...