返回列表 回復 發帖
版主J神哥,
1 E' N; Y; q; n3 A" ]$ Z  Los.tvboxnow.com你得閒嘅時候,唔知可唔可以幫幫本帖宣傳一吓咁呢?十萬個唔該晒!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 h. W: x8 j4 R/ }' Q% g! k
leekwoklam 發表於 2014-3-29 05:43 PM
2 H; G9 A8 s  C+ N) t2 Qtvb now,tvbnow,bttvb小問題,是我的工作之一,該劇等我寫好草稿後才一起宣傳啦......THX!
公仔箱論壇3 X3 u# n$ i# P) n; j# l
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! T: b) Z+ ~- _5 U! a& E$ d+ }$ K) O1 E
os.tvboxnow.com8 j) e9 W& C1 N3 g  T8 ?
大文賢弟,又比你講中咗愚兄心底話(唔係咁想睇),我都知你係比面我先回帖,多謝你,你喜歡幾時睇幾時回都得架(其實唔睇本劇都非常正常),你嗰邊又要兼顧學業吖嘛,係咪?我知你有心就得架啦。公仔箱論壇+ {( o& A4 L) Q5 U8 A! j' S) Y

- `  U: y. ?+ c/ m7 y6 ?os.tvboxnow.com又係你嗰句話,我 ...
5 a& w" o9 f2 X+ t8 [/ f% I' S1 ptvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-4-2 11:20 AM
" Q  h. ~$ ~0 u, n2 n/ C5 D2 E我也有同感,並不太喜歡看這劇種, 我是覺得劇得意及有TONY、脆魚BB就睇下喎
& x4 |% \) C- `" m4 l
  os.tvboxnow.com. U: X2 p0 L# N! {8 I% E- g6 P: g) @
講開拍劇新丁,年幾前《巴不得媽媽》的岑麗香,以至近期《食為奴》的何雁詩,都係拍劇新人,演出難免唔夠自然,但岑麗香和何雁詩勝在角色討好,又有一班前輩,例如,錢嘉樂、黃淑儀、王祖藍、胡定欣等等照住,就 ...公仔箱論壇0 _6 s& D, C8 V& E8 q2 A7 D* z
tycn3320 發表於 2014-4-6 10:44 PM
+ {- r' E9 N8 _: W9 |  @- hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。對,同意你說法,另外該新《西遊記》同舊有不同,遲D我會詳細介紹及評論該劇,THX!
全對,劇中姚子羚中給觀眾一個新感覺,我也早前講過少少啦
% K6 E, i9 g8 @由《我的如意狼君》的劇迷一定記得他們是同浩然演情侶檔,被浩然這個超級愛情騙子欺騙,最後因愛成恨,一刀插死浩然一幕啦,但《愛我請留言》中令夫妻之間備受考驗,
( Q/ A6 F! g# `  Vos.tvboxnow.com最終子羚更患上抑鬱症。有一幕蹲下身靠向櫃玩自閉, 子羚該角你們睇時,可留意一下啦,演得好入格局架
- U: @' b* [2 g- |! ?6 ]公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb, m. f8 H6 L' t& o5 k; ]* E1 ?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
回應宋柳娟靈體上身事件如下 ,不過...睇完記得要比TVB呀 * k0 _4 J' t" M8 M
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
6 q. C0 x7 x8 Y4 t: }  q. k

8 o  H" D: ?+ T; jos.tvboxnow.comJ-神版主,Sa姐個假髮真係好肉酸吖嘛。& i" K5 Z; G) j2 i

% }9 f$ Q0 c7 D8 x; BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。BTW, 你係咪鬼太郎啲fans呀,我見你對動畫好有興趣喎,你新舊兩個肖像相都係卡通嚟噃。公仔箱論壇! N# u9 j) U4 B# P
leekwoklam 發表於 2014-4-15 04:07 PM
1 f- k. R+ @) Z3 b: f其實無話喜歡定不喜歡,可能我的工作自由性較大,在時在刻的時間都找劇集睇,無分任何類別,肖像問題就網上見得意未做肖像相囉,喜歡睇鬼太郎動畫就要講返13年前因工作關係到訪鳥取縣境港市JR鐵路公司做交流,見到主題車站好美,再看...