返回列表 回復 發帖
https://www.colourbox.com/preview/11402006-adorable-latte-art-3d-design.jpg飲
Pedestrian_A 發表於 2015-8-5 09:35 AM
多謝晒! Pedestrian_A 好好飲呀!
是小孩,我經常忘記大醫生是台灣人
lhy92725 發表於 2015-8-4 11:11 PM
原來佢係台灣人呀! 即係台醫生!
要到將軍的等級才可以使用匿名發帖
chenwenwu 發表於 2015-8-4 11:11 PM
原來係咁, 要記錄先我呀!
試試
Pedestrian_A 發表於 2015-8-5 09:36 AM
多謝晒你呀!Pedestrian_A thank you!
已經爬完
blacker14tt 發表於 2015-8-5 09:38 AM
車車咁快爬完!!
"眾"毒不淺
danui 發表於 2015-8-4 11:11 PM
"眾"...點解呀! 醫生!
抱歉抱歉,真的有些廣東話我不太懂...
今天值班(久違的值班),之前7月一整個月沒有值班,晚上都在家睡,沒時間爬樓XDD
值班有時是種休息XDDD,對於家裡有兩個小孩的我而言。 ...
danui 發表於 2015-8-4 11:13 PM
不打緊, 睇得明白就得啦!
不可能90後的吧
hongkong6366 發表於 2015-8-4 11:16 PM
我都係咁話啦! 龍總!
31147# BeiDouChef
恭喜醫生中左獎呀!
我也被傳染了
satoshi23 發表於 2015-8-4 11:21 PM
唔怕, 呢處有醫生幫你睇下先!
31149# chenwenwu

win 98推出時間約為1998年,小學五年級為11-12歲
由此可知,大廚最小也是27-28歲

流行win 98的時間點大約就在2000年前後,所以根據此猜測大廚就是奔三十,應該不到三十這樣,比我小一點,80後 ...
danui 發表於 2015-8-4 11:23 PM
醫生你是否睇推埋小說嗎!!
文武兄,招財貓比較好啊
satoshi23 發表於 2015-8-4 11:23 PM
我都覺得係呀! 得意可愛呀!
舊帖一般唔會個個都回, 因話題已經過去
blacker14tt 發表於 2015-8-5 09:44 AM
原來係咁, 多謝車車指教!
應該是漫畫,足球小將翼,主角是翼大空吧。
chenwenwu 發表於 2015-8-4 11:24 PM
係呀! 好好睇呀!
http://www.qoobee.com/wp-content/uploads/EMO_072.gifbecause penny
Pedestrian_A 發表於 2015-8-5 09:49 AM
多謝你讚我呀! Pedestrian_A