返回列表 回復 發帖
原帖由 cyoong019 於 2008-10-9 11:21 PM 發表

ok..小白
我沒什么記性的...sorry....
你没记性啊!我就让你记得我!来吧!宝贝!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 CC517 於 2008-10-9 11:25 PM 發表

唔鼓勵.
为什么呢?因为你输过?
原帖由 cyoong019 於 2008-10-9 11:33 PM 發表

哈..哈...我心情超悶的也給弄笑了...小白你係得ge.
开心回就好啦!可以和大家继续玩啦!但是我却要去睡啦!明天见!大家晚安!
原帖由 h2o 於 2008-10-9 11:55 PM 發表

hi sasuke...
水哥!晚安啊!
good morning to all of u!i wan2 go4 work la!c u all later
原帖由 Geai 於 2008-10-10 08:07 AM 發表

why    talk secrets ma
等下去吵她!哈哈
衰婆!死去那里拉!我开msn啦!我都没关过!
原帖由 vwwo 於 2008-10-10 07:18 PM 發表

哗~~~~~需要甘激咩????
他要给我看她的玉照啊!
原帖由 vwwo 於 2008-10-10 07:23 PM 發表

佢都唔俾我睇。。。。。。。。。。。
那你就要问她啦!
原帖由 vwwo 於 2008-10-10 07:28 PM 發表

点问啊,我都无佢既MSN。。。。。。。。。。。
需要给你吗?
原帖由 vwwo 於 2008-10-10 07:35 PM 發表

已经有人问过,不过佢都无反应,算啦。。。。。。。
我唔钟意勉强人。。。。。。。。。
今晚我问下她吧!他应该会加你的!别担心!
原帖由 vwwo 於 2008-10-10 07:42 PM 發表

唔洗啦,算啦。。。。。。。。。。
那就随你咯!你还没出去吃晚餐吗?
原帖由 vwwo 於 2008-10-10 07:52 PM 發表

今日自己煮,食饱左囖!!!
好幸福啊!家里没人煮,今天的晚餐是面包!
原帖由 nicnic1161 於 2008-10-10 08:08 PM 發表
hello,我返黎喇
你好迟啊!我都快
原帖由 vwwo 於 2008-10-10 08:12 PM 發表

有乜幸唔幸福,都系我自己煮,又唔系果只野煮俾我食。。。。。。。
那就叫他煮给你吃啊!简简单单也好啊!