返回列表 回復 發帖
原帖由 feimiao0 於 2008-9-9 01:39 AM 發表
我又要开工啦。。。

下次再傾过,byebye大家。。。
你当鸭子的吗?现在才去开工?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 Venus_Cat 於 2008-9-9 01:39 AM 發表

得你,米奇,火星貓睬下我,其他D人都唔同我講野,出聲幹嗎?? 
不要紧!下次我帮你骂下他们!让你有更多得好朋友,好吗?如果你是担心的话!也可以去我那儿走走哦!
原帖由 Venus_Cat 於 2008-9-9 01:46 AM 發表

有甚麼好擔心,一齊隨緣吧,岩傾就傾多句,唔岩傾咪算囉,好閒0姐~ 
vc好啦!我也差不多时间去休息啦!希望明天可以早点再和你继续聊!好吗?我担心明天不够精神工作,不好意识哦!晚安啦!明天见!
阿婆起身开工啦!
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-9 09:46 AM 發表

7早8早就凶我啊...
哪有早啊!都已是开工时间啦!
原帖由 CC517 於 2008-9-9 02:43 PM 發表

返緊工啊, 不想吃炒魷.
我也是啊!好闷!
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-10 07:57 AM 發表
只猫..&nicnic  早晨...+ 吃早晨啊..
衰婆婆,你又死去哪里啦?
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-10 10:07 AM 發表

早上我们是不会撞到一样时间啦...不要凶我啦
可是昨晚给你害惨了!你跑了后,大家都跑了,没人陪我吹水啊!!
原帖由 chfong2 於 2008-9-10 12:08 PM 發表
Just come to say HELLO
y u so happy ar?juz come in to said hello ar?
原帖由 CC517 於 2008-9-10 12:17 PM 發表
喂, 樓上各位, 食飯未呀.
猫猫,早啊!大家都跑掉了!没人在啊!
原帖由 CC517 於 2008-9-10 12:26 PM 發表

還好, 你還在 吃飯了嗎.
不吃了!要减肥啊!
原帖由 yiyianki 於 2008-9-10 12:33 PM 發表
我入黎要按 door bell 嗎..???
不需要啦!都没有什么人在,只有猫猫和我而已!当然也还有你啦!
原帖由 CC517 於 2008-9-10 02:58 PM 發表
又無人了.
cat quick go my site to break the money lo!
原帖由 蓝云 於 2008-9-10 07:26 PM 發表
有没有人啊。。。。
靓女来啦!当然有人在啦!
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-10 10:31 PM 發表
只猫,快D出来啊...

不好挂住睇戏啦...
你无资格说只猫!你还不是一样!