返回列表 回復 發帖
三分鐘下完?

隨意兄係未下緊同我一樣架? 係mkv格式既喎. mp4格式嗰位大哥都冇放12,13集.

我寻晚下既第12集今日都未完. 一陣都唔知有冇得睇.

3099794 ...
pknoface 發表於 2015-5-7 10:12 AM
掌門你好、我是下RM那個、也很清楚的、怎解吾用迅雷呢、我可以给纲址你下…
隨意兄, 我一向用開utorrent黎下都冇事, 一向都好快. 幾分鐘就下完. 呢次係頭一次咁慢.
pknoface 發表於 2015-5-7 12:05 PM
刚才我也試過mkv那個、真是很慢、種子问題、睇RM那個吧、也可以接受…
掌門早晨、开工咯…
掌門晚上好、大時代12、13mkv今日下得很快、你如何…
好奇怪, 其他種子冇事喎. 一向都冇事架. 係從第12集開始就咁啦. 我都放棄咯. 唔再去下呢位仁兄既咯. 听日試下其他既.
pknoface 發表於 2015-5-8 12:39 PM
我今天12.13.一齐下、半小時搅掂…
掌門晚安…
掌門你好  开飯未
掌門午安、食飯未、週六吾洗返工、有咩攪作…
隨意兄午安. 星期六好多搞作架. 頭先去整下部車(換油, 換過濾網之類), 返黎又洗下部車, 一陣又要同啲細路去學游水. 返黎又要去買餸.

隨意兄又有咩好節目呀? ...
pknoface 發表於 2015-5-10 01:18 AM
掌門真是很忙呀、不過忙也是快樂的。我以前也和你一樣、細路还小叫去那裡都得、出埠、扎营都很开心去、迟几年大了、就不用問了、一定是NO、好好享受這几年吧。我有咩好節目呀、日日如是、退休生活就是如此…
掌門傍晚好、有時间坐下囉、食晚飯未呀?
掌門的重心全部系細路身上咯
隨意兄想必當年都系
現在細路大佐,估計都搬曬出去住唔使打理咯
lhy92725 發表於 2015-5-10 09:07 AM
猫姐真知我、細路真係大晒了、不用我理、所以很逍遙咯、掌門話既…
多谢掌門彩金、新一期还未估到、睇下先…
不過大佐吾使理的時候會吾會覺得屋企太靜
lhy92725 發表於 2015-5-10 11:40 AM
屋企太靜就一定會既囉、這边教育十八岁就要出去独立囉…
掌門午安…
掌門 傍晚好