返回列表 回復 發帖
今日有d忙俾d时间我计数
tvbkk123 發表於 1/10/2015 04:22 PM
慢慢計,計完每個再添加TVB$ 50,000,000入我數
認真睇真啲真係又真係
今日有d忙俾d时间我计数
tvbkk123 發表於 2015-10-1 04:22 PM

慢慢唔遲 最緊要唔使俾
chan200308 發表於 1/10/2015 04:41 PM
係唔係咁
認真睇真啲真係又真係
慢慢計,計完每個再添加TVB$ 50,000,000入我數
lckiong 發表於 2015-10-1 05:02 PM

我就係想搵人幫我計,額外俾佢3千萬
tvbkk123 發表於 1/10/2015 06:03 PM
自己慢慢計,有藉口慢慢嚟
邊個要快收$就幫手計咯
認真睇真啲真係又真係
陳爺爺又少佐個發財機會
lhy92725 發表於 1/10/2015 09:17 PM
咁就少咗兩個發財機會
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
認真睇真啲真係又真係
我已經計好咗今晚派
tvbkk123 發表於 1/10/2015 09:12 PM
幾多個?
每個加TVB$ 50,000,000
總數幾多?開張單嚟我明天找數
認真睇真啲真係又真係
我已經計好咗今晚派
tvbkk123 發表於 2015-10-1 09:12 PM

真定假
chan200308 發表於 1/10/2015 09:25 PM
假唧,未計好,要一個星期先計得嗮,兩個星期後向可以派$$$
認真睇真啲真係又真係
猫猫跳针
yxx01 發表於 1/10/2015 10:08 PM
攞多一分o架
認真睇真啲真係又真係

chan200308 發表於 1/10/2015 10:42 PM
如果係昨日咁唧時間破3000頁就每位 TVB$ 30,000,000
認真睇真啲真係又真係
幾多個?
每個加TVB$ 50,000,000
總數幾多?開張單嚟我明天找數
lckiong 發表於 2015-10-1 10:35 PM

20億
chan200308 發表於 1/10/2015 10:43 PM
失憶好啦
認真睇真啲真係又真係
陳爺爺又缺錢?
lhy92725 發表於 2015-10-1 10:44 PM

大把錢 可能多過少強
chan200308 發表於 1/10/2015 10:46 PM
如果係昨日咁唧時間破3000頁就每位 TVB$ 30,000,000
lckiong 發表於 2015-10-1 10:45 PM

我俾面KK先吹爆佢 至於錢............唔志在
chan200308 發表於 1/10/2015 10:47 PM
咁豪啲,唔好要獎金咯
認真睇真啲真係又真係

2900頁派彩,多謝大家支持
gracechanstuart1 秒前TVB 1000000 元
積分轉出
kingsleyyu3 秒前TVB 200000 元
積分轉出
SweetLemon24 秒前TVB 600000 元
積分轉出
pknoface37 秒前TVB 100000 元
積分轉出
free2penny54 秒前TVB 45300000 元
積分轉出
lckiong1 分鐘前TVB 3800000 元
積分轉出
hungyu1 分鐘前TVB 200000 元
積分轉出
yxx011 分鐘前TVB 25700000 元
積分轉出
chan2003082 分鐘前TVB 3500000 元
積分轉出
ob513302 分鐘前TVB 400000 元
積分轉出
Pedestrian_A2 分鐘前TVB 6100000 元
積分轉出
jeffryngo3 分鐘前TVB 14300000 元
積分轉出
satoshi233 分鐘前TVB 20400000 元
積分轉出
lhy927254 分鐘前TVB 11000000 元
積分轉出

tvbkk123 發表於 1/10/2015 11:52 PM
2900頁附加獎金

gracechanstuart3 秒前TVB 50000000 元積分轉出
kingsleyyu21 秒前TVB 50000000 元積分轉出
SweetLemon45 秒前TVB 50000000 元積分轉出
pknoface1 分鐘前TVB 50000000 元積分轉出
free2penny1 分鐘前TVB 50000000 元積分轉出
hungyu1 分鐘前TVB 50000000 元積分轉出
yxx012 分鐘前TVB 50000000 元積分轉出
chan2003082 分鐘前TVB 50000000 元積分轉出
ob513302 分鐘前TVB 50000000 元積分轉出
Pedestrian_A3 分鐘前TVB 50000000 元積分轉出
jeffryngo3 分鐘前TVB 50000000 元積分轉出
satoshi233 分鐘前TVB 50000000 元積分轉出
lhy927254 分鐘前TVB 50000000 元積分轉出
認真睇真啲真係又真係
多謝!
free2penny 發表於 2015-10-2 04:10 PM

今日到4000页,一贴一E,靠你啦
yxx01 發表於 2/10/2015 04:14 PM
一帖一億,你有得派冇
認真睇真啲真係又真係
小強都系金主哦
lhy92725 發表於 2/10/2015 04:39 PM
派散啲唔使咁漲
認真睇真啲真係又真係
羊兄收钱收到手软,所以依架要派钱,每帖一億
tvbkk123 發表於 2/10/2015 04:42 PM
14880帖先到4000頁你今日死俾我
認真睇真啲真係又真係
羊兄收钱收到手软,所以依架要派钱,每帖一億
tvbkk123 發表於 2015-10-2 04:42 PM

支持小强每帖一億
yxx01 發表於 2/10/2015 04:48 PM
今日100頁就一帖一億
認真睇真啲真係又真係