返回列表 回復 發帖
KK你研究啲乜哦

認真睇真啲真係又真係
我肯定會打開睇下先,點知裡面有D咩野架,吾知頭吾知路見差佬好大鍋
lhy92725 發表於 7/9/2015 12:10 PM
咪就係,萬一個包裡有毒品,你唔係俾差佬拉硬
認真睇真啲真係又真係
估吾到羊叔叔居然羅曬D錢都吾夠,仲要賣證件
lhy92725 發表於 2015-9-7 02:06 PM

證件先值钱啊
yxx01 發表於 7/9/2015 02:27 PM
可以借幾多?
認真睇真啲真係又真係

在幹嘛?防火巷內「女上男下前後搖」 網友:泛舟阿!

▲網友爆料,在防火巷中驚見高中男女在泛舟。

光天化日之下,竟然有高中生在防火巷內練習泛舟?一名陳姓網友7日在「爆料公社」上傳一段影片,畫面中只見一對男女呈現「女上男下」姿勢,快速前後搖動,不時還忘情熱吻。

陳姓網友表示,曾去那條防火巷勘查地形過,地板還算乾淨,正常情況幾乎不會有人經過,並指影片中努力練習泛舟的男女是高中生,「這不是他們第一次來這裡了」。這段1分25秒的影片中,小情侶始終維持著「女上男下」,正如泛舟般前後搖動,女孩時兒雙手搭肩,時兒環抱男孩頸部。

影片傳上網路,吸引大批網友熱烈討論,大家最關心他們在幹嘛,「暗巷裡的華爾滋」、「海盜船」、「白浪滔滔我不怕」、「明年端午節的划龍舟作準備」、「一開始還以為在打架」。此外,也有不少網友冷嘲熱諷,「登革熱正在大流行」、「那女生真會搖,不去泛舟可惜了」、「巷弄情未了」、「看的出動作很生疏」。

▼網友熱議,小情侶到底在幹嘛?

如果係HK又會話房地關係

認真睇真啲真係又真係
在哪里吃能遇见你吗
yxx01 發表於 2015-9-8 04:07 PM

chan200308 發表於 8/9/2015 04:18 PM
係老陳去白撞
認真睇真啲真係又真係
上網就睇得多無恥嘅人。估唔到啱啱俾我遇到,瞬間自己都傻眼!
事發經過:
一個人行入黎個鋪頭,就將部手提電腦拿上手睇,突然間陷手跌咗攞臺。
正常人緊話“唔好意思”或“對唔住”之類架啦。
佢竟然話“你地HP嘅la ...
tvbkk123 發表於 8/9/2015 05:00 PM
你應該回佢,係得你線手咋
認真睇真啲真係又真係
永康街 - 牛肉麵  芒果冰  度小月

SweetLemon 發表於 8/9/2015 05:07 PM
檸唔係呀嘛,係啲咁既時候放埋啲咁既相上嚟,靠害咩
嗰肚係度博命打鼓
認真睇真啲真係又真係
KK    晚上好
free2penny 發表於 9/9/2015 02:09 AM
妳嗰時要發夢先見到佢咯
認真睇真啲真係又真係
2800頁開始到9月12號11:59pm,每帖10萬
tvbkk123 發表於 2015-9-9 12:02 PM

小強翻倍
Pedestrian_A 發表於 9/9/2015 02:57 PM
2016年9月9號晚上11:59pm(HKT)話你知(如果我仲未瞓既話)
認真睇真啲真係又真係
系咯,不過可能是兩個人食吧
lhy92725 發表於 2015-9-9 01:41 PM

1個身體兩個人
Pedestrian_A 發表於 9/9/2015 03:04 PM
轉個彎話人性格分裂,小心俾人身分裂
認真睇真啲真係又真係
轉個彎話人性格分裂,小心俾人身分裂
lckiong 發表於 2015-9-9 03:25 PM

僅供參考
Pedestrian_A 發表於 9/9/2015 03:41 PM
外一個,內一個,係兩個哦,你識計數冇
認真睇真啲真係又真係
大家糟~~~~~
認真睇真啲真係又真係
韓國人買了一台有缺陷的奔馳S63
7_s8PaZYD6A
MpRduVI88rw
Pedestrian_A 發表於 15/9/2015 01:55 PM
咁又代表乜?
稍微有智力唧都會話佢on 9咯
認真睇真啲真係又真係
我從來都未去現場睇過演唱會
花幾百甚至千幾蚊睇一場,我覺得會折墮嘅ia
lhy92725 發表於 2015-9-15 02:12 PM

HEBE 十二月演唱會CAD$407.40
Pedestrian_A 發表於 15/9/2015 02:49 PM
收入CAD$2000/month 演唱會CAD$407.40  對比 收入 RM 1500 演唱會RM500

CAD$ 1 = RM 3.25
認真睇真啲真係又真係
收入CAD$2000/month 演唱會CAD$407.40  對比 收入 RM 1500 演唱會RM500

CAD$ 1 = RM 3.25
lckiong 發表於 2015-9-15 03:35 PM

收入CAD$2000/month 不能生存
Pedestrian_A 發表於 15/9/2015 03:55 PM
對比以上數據,你尼句話我肯定唔敢講出嚟
認真睇真啲真係又真係