返回列表 回復 發帖
連我亞媽幾十歲都識用平板google啦,而家喺香港搵個人唔識google其實都幾困難下!我開頭都好驚訝,乜佢識中文輸入咩?點知比佢串返轉頭,亞仔,乜你咁out㗎,可以用講㗎,你唔識咩?
啲老人中心其實真係唔錯,教啲 ...
perfectman 發表於 2015-6-24 04:37 PM

可以手寫,講吾正d字亂來。。。
SweetLemon 發表於 24/6/2015 04:43 PM
最多係誤會佢係羊咩叔叔:理考
認真睇真啲真係又真係
認真睇真啲真係又真係
penny你好
tvbkk123 發表於 29/6/2015 03:05 PM
唔同我打招呼啦
認真睇真啲真係又真係
7000個都仲得,睇下有無需要嘅遮
lhy92725 發表於 29/6/2015 05:57 PM
啊爺出聲,冇話唔得
認真睇真啲真係又真係
其實有無5毛呢個職業?
我就好懷疑喇
回一個post5毛,二十個post先得10蚊,香港法定最低工資每小時32.5元,即係每小時要回65個post先搵到最低工資,仲有,有可能每小時回65個post? ...
perfectman 發表於 29/6/2015 06:06 PM
都係大約一分鐘一個帖咋,容不易啦
認真睇真啲真係又真係
屋企部冷氣好似唔係好涼,打去原廠話想洗機同加雪種,夠膽死同我講$1800,仲要收機返廠三日後先送返嚟,痴咗線!
perfectman 發表於 30/6/2015 12:45 PM
乜嘢機要返廠,冷氣service唔係上門咩?
認真睇真啲真係又真係
地鐵見到...Cosplay?Fashion?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
認真睇真啲真係又真係
即系亂回复啦
lhy92725 發表於 1/7/2015 03:02 PM
已經舉報,等版主嚟禁佢言,禁止佢訪問
認真睇真啲真係又真係
米妮、水晶、龍仔 晚安

(唔係E+ 瞓啦,係講定先)
認真睇真啲真係又真係
唔怕啦 食一次,2次都冇緊要
hongkong6366 發表於 2015-7-1 07:59 PM

我已經好肥呀! ....唔好引我呀!
free2penny 發表於 1/7/2015 08:39 PM
肥唔緊要,最緊要唔好太肥
認真睇真啲真係又真係
大把嘢唔公平啦,隔條橋!大馬咁多資源,新加坡冇資源,點解新加坡可以發達過大馬?
tvbkk123 發表於 2015-7-2 08:27 PM

小國總是更好地運行
Pedestrian_A 發表於 3/7/2015 05:13 AM
一巴掌盤落嚟全部中
認真睇真啲真係又真係
[台灣] 衛星導航帶錯路 情侶深山迷航
一對來台灣自助旅行的香港年輕情侶,前晚開車到屏東縣獅子鄉1家飯店投宿,不料使用衛星導航,卻在獅頭山區迷路,2人棄車徒步下山用手機報案,警方藉由電線桿編號尋獲,昨天清晨5時半才下山,結束長達6小時的「深山迷航驚魂記」。警方說,這對情侶預定前晚10時要到獅子鄉H會館投宿,他們因不熟路況,於是使用衛星導航,沒想到指引上獅子鄉獅頭山,因山區道路錯綜複雜,天色昏暗又失去訊號,在山區繞不出來,卻又無訊號可以用手機求救,加上大雨滂沱,一時慌了手腳。他們認為一直在山區繞不是辦法,討論後決定棄車徒步下山,找尋有訊號的地方打電話報案,結果走了2個多小時才找到,但不清楚自己身處何方;受理的枋寮分局內獅派出所員警郭約翰、汪秉飛靈機一動,請2人找最近的電線桿,告訴他們電桿編號。兩員根據對方回報「85R20」編號電線桿查出大概位置,開警車上山循電桿編號沿路尋人,終於在清晨和他們會合,他們因行李都放在車上,員警載他們上山取車,回到山下時天色已亮。他們說,因提早左轉進入獅頭山,衛星導航似乎也慌了,結果愈導愈遠,加上大雨滂沱,天色昏暗,他們一直繞不出來,才會迷路,幸好有警方協助。
認真睇真啲真係又真係
點知嗻個個入黎都唔介紹自己包括你
tvbkk123 發表於 2015-7-5 08:37 PM

Hello KK, 我的名字是路人甲
Pedestrian_A 發表於 6/7/2015 09:25 AM
hello 路人甲乙丙丁“卯哩
認真睇真啲真係又真係
女友又甘啱今日放假?
lhy92725 發表於 6/7/2015 04:06 PM
令我念起:

爸爸同媽媽又咁啱同一日結婚
認真睇真啲真係又真係

平到咁,仲可以有咩要求丫?
perfectman 發表於 8/7/2015 11:31 AM
強國既...會唔會爆炸o架?
認真睇真啲真係又真係