返回列表 回復 發帖
換個ogg file,應當唔洗root
就算要root,而家的一鍵root好方便
都好少話會出問題
(至少我root過自己同其他人超過20部都未出過事,如果白癡到走去system成個資料夾刪除咗佢咁就無辦法啦!) ...
perfectman 發表於 23/1/2015 10:07 AM
system 內係唯讀,寫唔入,要root
認真睇真啲真係又真係
system 內係唯讀,寫唔入,要root
lckiong 發表於 2015-1-23 10:09 AM

唔通我記錯?
我記得之前好似用過"ES文件管理器"做過類似嘅野
不過唔緊要啦,KK都應該無咩閒情逸致去攪㗎喇
人哋咁大手筆送S5
肉償就少不了㗎啦!
perfectman 發表於 23/1/2015 10:33 AM
可以抄出,唔可以寫入
認真睇真啲真係又真係
可以抄出,唔可以寫入
lckiong 發表於 2015-1-23 10:54 AM

香討Android版嗰個lckiong係唔係你?
perfectman 發表於 23/1/2015 11:02 AM
一樣lckiong? 我話係你信冇
認真睇真啲真係又真係

咁我用過呢啲唔係可以買定棺材咗

認真睇真啲真係又真係
嗰時候係冇SIM卡嘎
認真睇真啲真係又真係
嗰時候係冇SIM卡嘎
認真睇真啲真係又真係
KK仲未拍完AV
咁慢點搵食喔
認真睇真啲真係又真係
唔小心delete咗d相,请问有任何软件可以恢复冇?android 5.0
tvbkk123 發表於 2015-1-27 08:37 PM

如果你啲相落SD咭就易攪啲,下載呢個軟件,
將SD咭落adapter用電腦行一次,就會成張咭啲野回復哂
仲有,快啲remove張SD咭,避免重寫咗個sector

http://www.reneelab.net/download-center/renee-undeleter-win

如果係內置memory就麻煩啲,要root機先有得攪

之後你裝返個dropbox啦
你set做wifi同步,你影過啲咩,當一接wifi,就會自動上載去dropbox嘅伺服器,電腦就會有底,咪唔洗咁痛苦囉
perfectman 發表於 27/1/2015 10:08 PM
相機原生儲存係機身內,好難有得搞
認真睇真啲真係又真係
試下手機插電腦USB睇有MTP Mode冇,有就祝你好運(用完美俠提議去recover)
認真睇真啲真係又真係
如果你啲相落SD咭就易攪啲,下載呢個軟件,
將SD咭落adapter用電腦行一次,就會成張咭啲野回復哂
仲有,快啲remove張SD咭,避免重寫咗個sector

http://www.reneelab.net/download-center/renee-undeleter-win

如 ...
perfectman 發表於 2015-1-27 10:08 PM

咁小強兄同KK拍嗰啲艷照會唔會同步上載上去架?
pknoface 發表於 28/1/2015 08:00 AM
會...快啲去搵啦
認真睇真啲真係又真係
咁都要比個keyword先搵到㗎!
perfectman 發表於 28/1/2015 10:04 AM
“KK + 艷照門”
認真睇真啲真係又真係
應該是鐘意嘅,不過強國咩都簡化曬
而且網絡語言已經吾系甘介意咯
lhy92725 發表於 2015-1-28 11:05 AM

有個傻仔話"中意"先係正字,"鍾意"係錯嘅

"傻仔你自己查下有無【鍾意】依個詞語囉,
洗唔洗借Q埋本字典比你個傻仔查呀,
不過唔怪你,文盲係唔識字,
X兩次唔夠,要X夠三次,
如果出左成千字都好似你咁既狗款,
就唔好講出黎啦,笑Q死人"

我都好奇,所以先問下你地,莫非我學咗幾十年嘅中文真係咁差?
perfectman 發表於 28/1/2015 12:32 PM
你都話學咗幾十年,嗰啲係幾十年前用架,你要學返啲現代既先可以同“現代人”溝通
認真睇真啲真係又真係
呢個先精彩
"可能人生錯節太多都唔定﹐香港人實在壓力過大"
perfectman 發表於 28/1/2015 01:09 PM
似係脫節多啲
認真睇真啲真係又真係
現在在銀行打工,年尾花紅有10多個月糧,已經算是很不錯。不過,與內地科網巨企比明顯差一截,百度聲稱2014年的年終獎金,最多有50個月糧,誰不知另一邊廂有阿里巴巴員工即刻用近100個月糧花紅「大返轉頭」。

百度董事長李彥宏昨晚在集團年會上,稱會拿出創立15年以來,最多的年終獎金,獎勵一班同事。有特別表現好的員工,更有50個月薪酬作為花紅。消息一傳出,瞬間成為內地網絡熱話。不過據內地新浪網引述聲稱是另一科網巨頭的阿里巴巴員工稱,表明自己月薪2萬元人民幣,年終獎金有3000股阿里股份。假如按昨晚收市價103.99美元計算,大約為195萬元人民幣獎金,換言之接近100個月薪酬,但集團發言人稱未公布年終花紅的計劃。
perfectman 發表於 28/1/2015 05:41 PM
只可以講呢啲機會唔會係我同你既
認真睇真啲真係又真係
http://news.sina.com.hk/news/201 ... f=news-newsPulldown

KK,你小心呀!

MK妹疑為激男友公開床照:記住係你影咖

「當一個女人畀第二個睇,就已經代表失望,但用身體激人又唔可以,因為冇得回頭。」一名網民對近日一名被形容為MK妹(下稱MK妹)的行為發表感言。

事緣,近日社交網站熱傳該MK妹的facebook相片,全是只穿內衣的性感自拍照,附上文字:「淨係你識畀你啲fd睇咩?我夠識咯!憎死你呀!何X耀!」其中一張相更是貼近私處的內褲大特寫,上身露出南半球的床照,附上文字:「你愈唔中意我畀人睇,就愈要畀人睇!哼!」她還自爆:「唔好唔記得張相係你影0架!」

相片引起網民嘩然,猜測MK妹因感情問題,透過公開床照「激男朋友」。有人大讚MK妹益街坊,又跪求連絡電話,希望可以相約一夜情「我願意盡人事幫你激仔,唔洗多謝!」有人認為MK妹「太傻太天真」,反問:「唔識愛惜自己,點叫人愛惜佢?」也有人自言無法理解新世代的想法。
perfectman 發表於 30/1/2015 10:27 AM
起埋底都冇嘢睇
認真睇真啲真係又真係