返回列表 回復 發帖
所以小強米覺得果條女正咯
lhy92725 發表於 13/10/2014 10:04 PM
小強話個個女都好正(費事屎咗都唔知發生咩事)
認真睇真啲真係又真係
小強喜歡呢種
?oh=ce950ad7550a01f6370fa1ed038973db&oe=54B89964&__gda__=1422054840_6 ...
chan200308 發表於 14/10/2014 01:26 AM
都唔知係乜水
認真睇真啲真係又真係
所以小強米覺得果條女正咯
lhy92725 發表於 2014-10-13 10:04 PM

又係喎!
perfectman 發表於 14/10/2014 07:59 AM
一個男人如果仲想生存落去就一定要咁講,唔係就嫌命長定啦
認真睇真啲真係又真係
一個男人如果仲想生存落去就一定要咁講,唔係就嫌命長定啦
lckiong 發表於 2014-10-14 09:52 AM

死就未必會嘅,但係被報復就難免囉!
perfectman 發表於 14/10/2014 09:57 AM
屎都唔怕...最怕係唔3唔4,3不如4,仲有就係要3要4
認真睇真啲真係又真係
KK 起身啦
chan200308 發表於 14/10/2014 10:14 AM
起身咗又唔會派$$$俾你,咁早叫佢起身做乜
認真睇真啲真係又真係
又未必下下甘慘嘅
lhy92725 發表於 2014-10-14 11:47 AM

苦樂參半咁啦
perfectman 發表於 14/10/2014 01:13 PM
睇你點define苦與樂囖
認真睇真啲真係又真係
拾得返嚟閃一下啦
認真睇真啲真係又真係
用家唔一定係白癡㗎
我電話用Android,行4.4.4(Kernel???)
我電腦用windows,行64bit Win7(HP? PRO? Ent?), Service Pack 1

係某牌子嘅用戶係白癡咋
perfectman 發表於 15/10/2014 08:33 AM
Mac OS-X 通常一定逼你去up咗先可以用,除非你唔上網,唔加新軟件/硬件。
如果係最新version通常係一連接就可以開始用
認真睇真啲真係又真係
Plato - 理想國

完完全全係香港而家嘅寫照,唉..........
perfectman 發表於 16/10/2014 09:22 AM
自想國--自己為自己想像既國家
認真睇真啲真係又真係
唔使客氣

好明顯我用緊果粉邏輯回復你啦乜嘢耳機咁貴
tvbkk123 發表於 16/10/2014 02:39 PM
認真睇真啲真係又真係
冇咗右邊離婚都似
認真睇真啲真係又真係
而家仲有人用wireless lan card?
唔係轉哂用Wireless wifi usb 手指㗎喇咩?
perfectman 發表於 17/10/2014 03:33 PM
WireLAN卡比較穩定,天線可以買延長既

USB WireLAN 如果個port 驅動唔穩定會成日斷線
認真睇真啲真係又真係
是呀
就如你说的
不是叫lan card?
是外插usb的
0winnie0 發表於 17/10/2014 03:38 PM
叫人哋Unify 個Modem 放近門口(最好用延長線將天線伸出門),你USB都要近門口(亦都最好用WireLAN卡加延長線將天線伸出門口)

係屋內要隔開幾副牆就肯定收唔到。
認真睇真啲真係又真係
所以我现在想知道的问题就是
有没有说好一点的usb wireless lan card
比如说可以收远一点的
比如说网络会收的更好的
我现在用着150mbps的 是不是不好的?
总是收不远
有时电话收到,但用usb lan card收不到 ...
0winnie0 發表於 17/10/2014 03:42 PM
USB點都差過WireLAN卡,USB供電5V 500mAh~700mAh,功效到頂。 WireLAN卡可以直接底版抽電,功效大啲。

仲有USB 多數冇得用延長線拉遠個天線,範圍冇的擴大。
(有啲可以用延長線,但係USB供電細,功效有限)

卡就可以加延長線出門口避免室內牆壁阻擋。

加E個就勁啲:
認真睇真啲真係又真係

perfectman 發表於 17/10/2014 03:47 PM
我用緊上面個隻722N
認真睇真啲真係又真係