返回列表 回復 發帖
吹水可以獲取更多自己平時唔留意到嘅野
lhy92725 發表於 2016-10-27 09:28 PM
吹水可以做大侠侠女。
啦叭兄 你好、吹水系好以天花龍鳯、老嘢变靓模、哈哈!
隨意1678 發表於 2016-10-28 03:25 AM
随意兄 好! 吹水可以学会大浪淘砂,揾金粒
喇叭师父吹水吹到搵到金甘犀利
lhy92725 發表於 2016-10-28 05:36 PM
古人话一字千金,学到野仲唔系淘金。
啦叭兄 你好、到底吹水都系过下日晨、发下捞蘇啫!
隨意1678 發表於 2016-10-29 03:24 AM
随意兄好! 真系个明白人!
都要睇下系咩字先值錢嘅,廢話就無甘值架啦
lhy92725 發表於 2016-10-29 09:05 PM
果个心目中价钱系你比咯,冇人强迫你。
啦叭兄 你好、明白还明白、有時唔係一样火红火緑。
隨意1678 發表於 2016-10-30 03:23 AM
随意兄好! 呢D就系识讲唔识做,特别系自己。
啦叭兄 你好、所以我地叫做凡人啰…
隨意1678 發表於 2016-10-31 03:43 AM
随意兄好!所意有D人话睇到化就系甘。
啦叭兄 萬聖節有冇派糖呀、我年年都派、但近年越来越少人攞了、今年就唔派了。
隨意1678 發表於 2016-10-31 03:48 AM
随意兄,呢D 美国节日在澳洲都唔系几兴。
甘呢D又真系無價嘅,而且相當見仁見智
lhy92725 發表於 2016-10-30 10:03 PM
最紧要心头好
心頭好呢架野就真系好個人化咯
lhy92725 發表於 2016-10-31 10:13 PM
唔通走旧路,全国一片篮色咩?
啦叭兄、澳洲唔系跟着美国佬走嗎!
隨意1678 發表於 2016-11-1 04:20 AM
随意兄好!澳洲跟美国后面做警长,不过万圣节同埋感恩节都唔兴。
澳洲唔系跟住事頭婆咩,只不過事頭婆多數跟住美國甘解遮
lhy92725 發表於 2016-11-1 09:52 PM
澳洲都有唔少人想共和脱英咖
澳洲唔系跟住事頭婆咩,只不過事頭婆多數跟住美國甘解遮
lhy92725 發表於 2016-11-1 09:52 PM
澳洲主要系跟住美国后面想出下名遮
啦叭兄好、即澳洲係美国佬个烂头卒及打手甘觧。
隨意1678 發表於 2016-11-2 02:38 AM
随意兄晚上好! 唔做打手点会出名啊?
啦叭兄好、其实澳洲自然资源甘丰富、付近又冇对手、已经大晒啦、使咩去做打手比人点。
隨意1678 發表於 2016-11-3 01:35 AM
随意兄好! 唔做打手点响垛啊?