返回列表 回復 發帖
大家好
CC517 發表於 2016-10-14 10:41 PM
猫 E好,又玩快闪
啦叭兄好、孔明又怎、唔係比个卒仔一脚搅死咗、所以及時行乐就冇错个…
隨意1678 發表於 2016-10-15 02:33 AM
随意兄好!其实搞清楚七星原理,就可以掌把握点样生啦。
我唔系好想學架,知太多系負擔黎嘅
lhy92725 發表於 2016-10-15 08:48 PM
知得多,有好处播
啦叭兄、天文觀星都識、佩服…
隨意1678 發表於 2016-10-16 01:03 AM
随意兄 好! 天文就唔识,北斗七星救命功原理就知道。
點止一次
CC517 發表於 2016-10-15 11:25 PM
猫E又玩投影啊
啦叭兄 你好、(又係想當年)每星期都有三、四晚去钩夜鱼、瞓响水塘边、望住北斗七星、都吸收唔到有咩能量、月黑高清、望見條银河、真係好靓…
隨意1678 發表於 2016-10-17 01:27 AM
随意兄 晚上好!
吸收唔到日月星晨能量有二:
1)身体未松够。即系未进入发楞状态。
2)不知道吸去边道藏起黎。正宗吸收后,腰不发暖,好似暖水浴同埋饮佐酒甘high high 哋。
投影多佐一次家啦
lhy92725 發表於 2016-10-16 11:29 PM
玩野!
呢樣就好明顯架啦
lhy92725 發表於 2016-10-17 09:31 PM
就等猫姐收拾佢。
啦叭兄 你好、1)金精火眼望住條魚杆、如果魚杆尾震一震、成个人都弹起啦、(钩魚乐趣就在此)品会放崧呀!2)咁高深、要揾武當掌门教番两下才得(不过掌门在闭关中)… ...
隨意1678 發表於 2016-10-18 01:27 AM
随意兄晚上好!
钓鱼的确能入静忘记自己身体。
练功唔一定要静坐,钓鱼,看电视听音乐都得。
只要能从忘记身体,使身体得到放松,血气运行就冇人为阻碍啦。
忘記身體,身體得到放鬆,呢兩樣已經唔容易做到啦
lhy92725 發表於 2016-10-18 09:09 PM
又唔系要完全忘记身体,将身体当成海绵甘通风透水米得啰。
啦叭兄 你好、太高深、做唔到…
隨意1678 發表於 2016-10-19 01:30 AM
随意兄 晚上好!
落注后等开盘,试过多次忘记身体啦挂。
有無講得簡淺D架
lhy92725 發表於 2016-10-19 10:52 PM
真传一张纸,假传万卷书。你钟意讲得好复杂咩?
啦叭兄 你好、好难、赌到冇知觉(又係想當年)、现在唔赌了…
隨意1678 發表於 2016-10-20 02:30 AM
随意兄好! 建议想当年,冇健议再去睹。
随意兄以前成日系赌场打趸
lhy92725 發表於 2016-10-20 10:07 AM
睇落都似嘞。
回到過去難啲,去未來就快啲
CC517 發表於 2016-10-20 11:57 PM
从历史长河睇,过去现在未来都在同一点上遮。