返回列表 回復 發帖
有錢贊助比政黨,即系打埋入去成本到嘅遮
就好似香港百佳甘,趕絕好多小鋪頭架
lhy92725 發表於 2016-6-23 10:29 PM
大商场通常5年死约3年生约。满约再续米叫你先装修再讲啰。
好多时要揾番商场指定装修人设计方案。 即系签约果个人玩晒啰。
街市還是有牛豬雞肉水果和蔬菜出售
Pedestrian_A 發表於 2016-6-24 01:37 PM
超市乜都卖。 连药品都有部份出售。
最衰嘅系規定D供貨商的價格
lhy92725 發表於 2016-6-24 10:23 PM
近年澳洲两大超市卖$1.00 / 1L 新鲜牛奶。 品牌牛奶要 $2.00 /1L 。结果米压牛农收购价啰。
可乐,雪碧特价是都系 $1.00 / 1L咋。
知你去超市藥房買偉哥
Pedestrian_A 發表於 2016-6-25 10:08 AM
原来神王甲经常去买伟哥
偶爾用下好咯,長期用有抗藥性架
lhy92725 發表於 2016-6-25 09:40 PM
神王甲要保持状态。
牛奶 2L $4
可乐,雪碧 $1.25-1.99 2L
Pedestrian_A 發表於 2016-6-26 08:38 AM
宝贝仔仔佢地要 lemonade +bitter + vodka ,通常都系买大炮2L 番黎。
i'm young, i don't need that
大啦叭经常去买伟哥
Pedestrian_A 發表於 2016-6-26 08:42 AM
神王甲 无意之间尽诉心中情,要靠伟哥办事。
呢架好多汽水都系出大炮架啦
lhy92725 發表於 2016-6-26 09:18 PM
呢边D 果汁有2.4 L装。
all natural
Pedestrian_A 發表於 2016-6-27 09:17 AM
神王甲用伟哥保持状态, 习惯成自然( all be come natural)
契女二至三天 2L牛奶
Pedestrian_A 發表於 2016-6-27 09:19 AM
我地两公婆每个 week 都消耗 5 L 牛奶啦。
用伟哥都冇用、因為缩细、放大鏡都睇唔到…
隨意1678 發表於 2016-6-28 02:12 AM
替神王甲祈祷!
自然保持状态!  don't need any drug or supplement like 大啦叭!
Pedestrian_A 發表於 2016-6-28 03:44 AM
美国人成日都话唔系药,系天然咖啦!
直接買牛奶啊?奶粉有添加成份,對有些年紀的人好D嘅哦
lhy92725 發表於 2016-6-27 09:59 PM
新鲜牛奶通常有效食用期系两周以内。 未买过奶粉,消毒密封装牛奶啦买过。
替大啦叭祈祷用伟哥都冇用、因為缩细、放大鏡都睇唔到
Pedestrian_A 發表於 2016-6-29 03:41 AM
修真可练到马阴藏相,用时雄抖气昂!
我担心你、成日都係睇得唔食得、做咗绿帽王…
隨意1678 發表於 2016-6-29 01:38 AM
神王鸭戴完红底戴绿帽?