返回列表 回復 發帖
社會渣滓黃屍曱甴真係神憎鬼厭!

原本今日國慶係喜氣洋洋嘅,依家條街一片死寂,諗住一家人去飲茶,點知所有商場都唔敢開,要去到啲山區嘅茶樓先有茶飲! ...
perfectman 發表於 2019-10-1 09:18 AM
YouTube 马拉 好奇大叔频道讲得几啱听噶
其實社會渣滓黃屍曱甴嘅所有行為都無理據支持!
係多得香港另外一啲垃圾支持社會渣滓啫!
perfectman 發表於 2019-10-1 08:52 PM
香港系真自由,暴力社会。政府被垃圾会阻止施政。全世界无任何一个政府弱鸡到甘
uR_AXmjO7lg
perfectman 發表於 2019-10-1 09:33 PM
又分级年龄限制。 早看过,其实警察应该实弹击毙暴徒!向法国警察学习,对付黄背心手法 向美国警察学习,随时开枪对付任何怀疑目标。
澳洲女子去美国探男友,隔离邻舍吵架。女子出门查看一下,就被警察击毙了。
無計,歷史遺留落嚟嘅問題!

睇怕要2047先可以根治問題!

仲要香港有一堆民智未開嘅垃圾市民,處處盲撐啲社會渣滓黃屍曱甴!
話警察暴力喎!
我同嗰啲垃圾講,你話警察暴力,黃屍曱甴和平理性吖嘛,
我係警察面 ...
perfectman 發表於 2019-10-2 10:50 PM
除非在各政府部门搞政治部啦 特别系吾准用反中教材同教员。
HaPBcx6Qg8g

社會渣滓黃屍曱甴戲子啲戲屎到呢!
perfectman 發表於 2019-10-4 09:59 AM
娱乐片段
甘你就错了,供港的水过滤检测标准都系同内地完全不是一个档次
lhy92725 發表於 2019-10-5 04:05 PM
如果供港大陆产品同国际价格挂钩,香港即时玩完
唔使咁長遠,淨係截水香港已經死得!
perfectman 發表於 2019-10-5 09:35 PM
YouTube 德国知事 讲:外国国内有左中右派系。对中国只有一个派系,生死对头。
坏人是很难死的
4461 發表於 2019-10-7 04:27 PM
羊群效应遮 无脑米做羊仔咯。不过系披羊皮的狼
禁網可以翻牆?
咁有趣?
用手用腳翻嗰啲?

禁網係連網都連唔到喎!
perfectman 發表於 2019-10-8 10:43 AM
新党杨世光真系有见识

我赞成啊
lhy92725 發表於 2019-10-8 10:48 AM
识得翻墙都系有文化,有独立见解人士
請教下,如果政府禁網,禁止所有ISP提供上網服務,上唔到網,點樣可以翻牆上網?
我問咗好多人都話白痴,你識唔識?
perfectman 發表於 2019-10-8 07:19 PM
政府特许有头脑人士去翻墙 。如果无脑点识得翻墙先?

来源: https://www.youtube.com/channel/UCYfJG6cGfW84FVLuy7semEg
沒目的 只是分享
三萬元一個月 也要偷
BeiDouChef 發表於 2019-10-9 02:48 PM
香港差人压力甘大,吾癡线就算好啦!
最好差人放大假,等香港市人绝对自由自决。 法院大学吾比人推倒就怪
啦叭想差人变公安?
goldmonk 發表於 2019-10-9 07:43 PM
我话最好回复部落社会。自己分群结党大开杀界,甘就系真正民主啦 其实在香港放火D人都系想甘遮
現在都是無警時分了,日間唔見有警察,夜晚警察扮示威者一齊出動
CC517 發表於 2019-10-9 10:56 PM
依家苹果可能失去大路市场。苹果卖app 可见显示警力分布地图
啦叭想香港乱
goldmonk 發表於 2019-10-10 06:41 PM
大破大立 沉默的人唔出声,自找麻烦