返回列表 回復 發帖
過年果陣過黎水區坐下,一定有著數& F5 K7 @% V! E
lhy92725 發表於 2015-1-12 03:33 PM
2 w1 h8 b+ h9 e2 i; BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
' C) }% _) `+ k) u9 y! Y6 V% q唉,己經有著數啦,最先我仲諗住500分,500分咁派,
5 `& O" l! I% U  p. B宜家一嘢人地掉成億過嚟......
, p, _; Q0 ~/ a7 c我派分都會諗吓咩理由,令人覺得佢值得我派,
" Q' ?+ u5 [0 g6 M0 [  g但我晌水區乜都無做過,己經收成億轉賬?
6 R' i8 |, n9 m8 Gos.tvboxnow.com點算好呀!?
9 f( d: y+ O4 H( ?$ a公仔箱論壇2 l; ?  Q( ]6 V" F5 U) d' ]
你要唔要吖,我分一半比你,你晌呢度同我一齊派好唔好??
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
Thank you 金田Sam!
5 B- Z$ D: G0 k說實話,我沒有幫助什麼所以感覺騙財
# P6 K8 W! J' A/ z! x+ y% fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2015-1-12 04:00 PM
5 k4 f& l1 l2 L- F0 Ctvb now,tvbnow,bttvbos.tvboxnow.com9 h! S+ k0 @# z9 \
你都唔夠我騙得犀利....我去水區吹幾嘢騙咗一億...tvb now,tvbnow,bttvb  ^6 r5 {" R" c& a
每次派一百萬分,我要派一百次先散得晒....陰功。
' u6 \; B, i# l+ c. w" m3 C) N$ Ros.tvboxnow.comos.tvboxnow.com- P+ T/ y/ X% K
唔好話騙, 係應得既。
7 R2 k! f0 \  ^# b' r6 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。pknoface 發表於 2015-1-12 09:05 PM
公仔箱論壇  M9 T1 H- S/ v; [: F/ @
os.tvboxnow.com# D0 K/ U% J  J3 K5 H( @
哈哈,你咁好口,講得咁好聽,你d分就應得...
! J! i* [! q5 E+ QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 M5 _$ W9 x% q1 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唉~我只係去水區跟住地話題留幾次言,
0 G+ _& ?% o# dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。宜家儲埋d分嚇咗一跳,唔知點先派得晒...
: w1 U3 |- \, h" Y# D  GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。幫幫手,下次我諗到咩問題時,你幫手答吓...
0 T. N0 H/ S, v: A公仔箱論壇唔係呢堆分,我送到下世都送唔晒....
我都有50億TVB啦,幾億都係散紙
2 f6 H9 E5 d; c3 I4 K  w* X2 Ytimmaxsing 發表於 2015-1-13 12:35 AM
0 s5 v' c0 C9 z) h  }! nos.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb1 h8 h2 u2 u, f
TVB 1184983887 元 os.tvboxnow.com+ \  l1 b$ U& }( H
.......↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑......唔識計喇,! r( F- R3 h$ G6 ]* B/ Z. ^
一般嚟講我計數鍾意心算,但數目太大會計到痴線..所以連個天都唔比我做有錢人,就係知我會計唔掂..100蚊 乘 100次以下的數目我計到....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 G! s5 w2 y/ x0 {/ j
os.tvboxnow.com; s3 W$ w1 b' r/ y, ]* K
50億? 我諗我的腦細胞都冇咁多.....2 U: ]1 Q- F3 ^0 B, V5 q/ {6 G* _
哈哈哈, 金田大哥個人都真係幾誇張過喎, 笑死, 多謝您D錢♥
) V7 _: h3 t( {2 ]os.tvboxnow.comMOONCAKE43 發表於 2015-1-21 06:45 PM
/ u8 N4 Q7 H* e. Y公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb# B& W& g5 F4 l- s  b
哈哈,我又唔信我個腦有50億個細胞,所以太大的數目真係計唔掂。

3 ~- L( z* |- `4 u# q" uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 L8 `7 m$ p0 y1 J1 Q! W三兩百萬個細胞或者有.....不過分散晒去諗其他無謂嘢.....