返回列表 回復 發帖

[自拍] 新人報到,請叫我黃色小鴨鴨,加左一張相

,  描述: 我係男仔黎架^^
本帖最後由 黃色小鴨鴨 於 2009-12-16 11:18 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# Q# z2 M+ }" @
' S: V# L: O6 l# Z( p/ }6 J1 n
大家好~我新黎呢到架,其實呢到多唔多hk人架?希望識到朋友啦~
8 t. U5 X  K! Q. x1 omsn:[email protected]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原來呢到冇人架....
你 好。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# B& X! B* V& S' d" p
阿兔 發表於 2009-11-24 12:52 AM
你好
我都係黃色鴨鴨wo. R- u$ N# Z! Z8 c2 H. Z9 ?
playlord 發表於 2009-11-24 09:59 PM
我果隻可愛d
我 最 得 黄 色 小 鸭 鸭 可 爱d。
4 h+ K2 S0 n1 s) x' Z; u5 `9 J. U5 Ktvb now,tvbnow,bttvb阿兔 發表於 2009-11-25 01:04 PM
樓上果隻傻鴨聽到未?
3 D" t4 L* u! |1 Z0 [" b. G
1 L* ?7 Q( U# R% O: d3 c+ l! z% Uos.tvboxnow.com人黎arT^T
今 日 我 好 唔 开 心!tvb now,tvbnow,bttvb2 G; W- d9 r9 Q7 s" g* @* i
阿兔 發表於 2009-11-26 11:50 AM
阿免做咩唔開心?
1# 黃色小鴨鴨 6 c" @* S1 y9 N1 m/ Q  M  ^
+ e6 N/ ?4 _. p! k* H
Welcome  Welcome!公仔箱論壇- Z1 r% ~6 B. _& I. |
yumiko123456 發表於 2009-11-26 02:27 PM
多謝
+ w8 n* m. f% N  P9 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) Z/ ?* h4 c, |7 o/ p- b, E1 ]公仔箱論壇係咪你嚟嘎???睇得唔係好清楚喔!1
; X3 X4 o: M9 B' d* J" UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。喵喵囡囡 發表於 2009-11-27 02:42 AM
出黎面貼面俾你睇清d
only one pic???????
2 z9 h  z- m! ^2 _: fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。dog888288 發表於 2009-11-27 05:45 AM
慢慢先加相
' L6 ~" M/ b* A8 a
1 R0 k& U; x9 e: q6 L$ O: R$ r5 R 面貼面會唔會太近,睇得仲唔清楚喔!
! |/ g4 I* ^2 ]- L! G7 N0 I: D2 ]tvb now,tvbnow,bttvb喵喵囡囡 發表於 2009-11-29 02:54 PM
咁你想點睇?
我 已 经 没 事 啦。 黄 色 小 鸭 鸭。公仔箱論壇: |) I' G7 G: g1 W% a
阿兔 發表於 2009-11-30 01:18 PM
為何背後有把刀
不 好 意 思。 不 知 道 背 后 有 刀。公仔箱論壇* V# V% I5 C* D3 Z
阿兔 發表於 2009-12-1 02:55 PM
我已經死了
唉...人都唔多個...
幾日冇上黎終於都有人laT^T