返回列表 回復 發帖
你好^0^/ 原來是武林高手,失敬,失敬 ^.^
原來有遊戲玩呢, 那我既然路過了, 便順便猜1下吧>///<
我想既然是掌門徙弟,應該是不是神掌就是毒掌吧? XD
所以我選擇了你給的大TIPS..

1. 赤练神掌 XDXDXD ...
sandychong007 發表於 2014-6-22 10:33 AM
多謝上黎武當作客! 請用茶。
多謝你的茶 今天很熱,唔該加冰XD
sandychong007 發表於 2014-6-22 10:55 AM
我叫咗我啲弟子用武當絕頂輕功梯雲蹤去天山攞緊啲冰返黎. 杯茶未涼就可以有得叹架啦.
仲未番呀? 我唔小心飲曬啦
sandychong007 發表於 2014-6-22 11:23 AM
真係對唔住, 小弟剛才去咗沐浴. 有怠慢客人既地方, 我在這裡謝過了. 冰巳送回, 請再品嚐武當獨一無二既天山冰茶!
忘了請安了!!

掌門好!大家好!
chi54haw 發表於 2014-6-22 11:33 AM
吃吃你好!
pknoface  U 絕世小魔女 can do magic ga? she can make u a happy man too?  Does she also know which football team will win ma? kekeke!
kimmi8k 發表於 2014-6-22 11:46 AM
Kim, 好耐冇見咯! 妳好嗎?  絕世小魔女係我既關門弟子黎架. 等佢練成神功以后, 勿野都做到出黎架啦.
要去閉關咯. 各位請自便咯.
各位早午晚好.
掌門又吾知醒
lhy92725 發表於 2014-6-22 08:42 PM
貓貓晚上好. 我啱啱起咗身梳洗完咋.
下午好
CC517 發表於 2014-6-22 12:50 PM
E生晚上好.
有貓

http://goo.gl/ewgzSq
Anonymous 發表於 2014-6-22 03:09 PM
小强兄去边度wet黎呀, 好幾日唔見踨影喎?
遊戲4: 傳授絕學
2. 九阴白骨爪
ccw-james 發表於 2014-6-22 05:08 PM
James兄你好.
掌門早晨
nikon-d7000 發表於 2014-6-22 10:39 PM
Nikon兄你好.
遊戲4: 傳授絕學

我估: 14. 真陰功
LastWinner 發表於 2014-6-23 12:34 AM
徒弟終於出現啦.
小豬豬玩嘢呀, 冇14. 真陰功
chan200308 發表於 2014-6-23 12:51 AM
陳兄半夜夢遊見到雅妹練真陰功.
Ken 掌門 早晨!

貓貓晚上好!! 我飲緊咖啡,食緊早餐!
gracechanstuart 發表於 2014-6-22 11:24 PM
grace妹依家係咪叹緊下午茶呀?