返回列表 回復 發帖
Ken yo man
BeiDouChef 發表於 2017-9-10 10:38 PM
大廚兄早晨.
早晨各位
底衫五粒鈕 發表於 2017-9-11 03:37 AM
婆婆早晨.
  Ken 掌門 下午傍晚好!! 我新屋同報貿發局都搞中秋遊戲活動呀!!得閒嚟湊下熱鬧啦!!!

各位水區老友 早午晚好好好!!!

尋日發表唱作區 ...
gracechanstuart 發表於 2017-9-11 04:41 AM
Grace晚上好. 到時一定會去捧場.
ken掌門 早安!
下午好!
smcorange 發表於 2017-9-12 05:55 AM
橙兄早晨.
1# pknoface

请问原始人等级能参与吗?
NUMBER(N)INE 發表於 2017-9-12 06:01 AM
呢位朋友你好.

本掌門從乞丐一直做到一派掌門. 如果當年被拒絕玩遊戲, 又何來有今日既地位? 我好感恩各位前輩版主和朋友比機會. 仲有佢地敎我如何儲錢, 咁先有機會同大家一齊玩遊戲同樂.
只要唔好造反想奪本掌門既位就得架啦.
本派無任歡迎你既參與!
  Ken 掌門 傍晚晚上好!!!

各位水區老友 早午晚好好好!!!

gracechanstuart 發表於 2017-9-12 07:22 AM
Grace晚上好.
  Number(N) 你好!!!

掌門好好人!! 守遊戲規則就應該冇問題嘎!!!

gracechanstuart 發表於 2017-9-12 07:23 AM
多謝Grace幫忙招待新客人.
各位朋友早午晚好.
依家出去食返個靚早餐先, 返黎可能要同啲小朋友去公園做下運動, 之後再返黎同大家一一打招呼.
中秋係做反嘅好日子
chan200308 發表於 2017-9-12 09:59 AM
陳sir晚上好. 千其唔好造返.
早晨
mecaca 發表於 2017-9-12 12:04 PM
mecaca晚上好.
掌門 你好 黎打個招呼
allen7104 發表於 2017-9-12 12:54 PM
啊倫brother晚上好. 感謝到訪武當!
陳sir想做反想咗好耐都係等中秋呢日
mnb1123 發表於 2017-9-12 01:50 PM
bb早晨. 陳sir想造反想到傻晒, 以前已經係大傻幫既幫主啦.
刚刚注册不久所以不清楚好多论坛版规...发现原始人级别好多不方便地方,比如不能发帖....
去其它sport版块看到一些游戏,又不能进入...过后看到这里的版块写有活动进行才进来看看。 ...
NUMBER(N)INE 發表於 2017-9-12 05:38 PM
9兄, 以後多啲黎水區. 大把活動等住你黎玩.
去"個人中心" 用TVB$換積分啦!
NUMBER(N)INE6 秒前TVB 100000000 元
積分轉出去
chan200308 發表於 2017-9-12 06:27 PM
陳sir係豪爽之人! 多謝晒!
good evening..........
底衫五粒鈕 發表於 2017-9-12 06:54 PM
婆婆晚上好.