返回列表 回復 發帖
多謝大家到訪武當!

各位朋友大家好. 真係好耐冇見咯. 有些挂念大家. 大家都過得好吧?
本掌門本來諗住外母由香港回來後可以幫手睇細路. 點知佢返黎之後擔心時間太悶, 揾咗份工, 搞到晚上好夜先返到黎. 而我比以前仲忙. 想出關都唔得添...

感謝於本掌門閉關期間都黎武當行下既朋友. 每人送上小小禮物一份, 以表謝意:

smcorange
底衫五粒鈕
lhy92725
mnb1123
gracechanstuart
di0208
chan200308
HENRY_168
yxx01
BeiDouChef
巧開來
ob51330

以下為派禮記錄:

[td]

時間支出收入操作
ob513302 秒前TVB 100000000 元
積分轉出
巧開來18 秒前TVB 100000000 元
積分轉出
BeiDouChef34 秒前TVB 100000000 元
積分轉出
yxx0151 秒前TVB 100000000 元
積分轉出
HENRY_1681 分鐘前TVB 100000000 元
積分轉出
chan2003081 分鐘前TVB 100000000 元
積分轉出
di02081 分鐘前TVB 100000000 元
積分轉出
gracechanstuart2 分鐘前TVB 100000000 元
積分轉出
mnb11232 分鐘前TVB 100000000 元
積分轉出
lhy927252 分鐘前TVB 100000000 元
積分轉出
底衫五粒鈕3 分鐘前TVB 100000000 元
積分轉出
smcorange3 分鐘前TVB 100000000 元
積分轉出

多謝!
多謝新朋友 "底衫五粒鈕", 新人新利是, 萬望笑納:

時間支出收入操作底衫五粒鈕2 秒前TVB 100000000 元
積分轉出
掌門 咁早返黎派片呀.
chan200308 發表於 2017-6-5 02:25 AM
係啊陳sir. 近來好嗎?
感謝以下朋友於本掌門生日期間送上祝福語:

HENRY_168
di0208
smcorange
mnb1123

[td]

時間支出收入操作
mnb11234 秒前TVB 88888888 元
積分轉出
smcorange20 秒前TVB 88888888 元
積分轉出
di020838 秒前TVB 88888888 元
積分轉出
HENRY_16853 秒前TVB 88888888 元
積分轉出
佢叫maria 已經係舊人.
chan200308 發表於 2017-6-5 02:26 AM
係咩? 我第一次見啊.
2013年時陳sir開設 "大傻幫會館".
本掌門身為其中一名低級幫主, 但從未交納會員費.
今日連本帶利交返比過氣陳幫主.

[td]

時間支出收入操作
chan2003083 秒前TVB 1000000000 元
積分轉出
好啦, 各位朋友得閑就過黎玩下啦.
下次再見時間係......
各位好好好... 偷閒上黎打聲招呼. 咁啱見到Grace間貿發局有週年慶, 要去捧下場咯.
咁多位朋友大家好.
祝大家父親節快樂!
ken掌門 早安!
下午好!
smcorange 發表於 2017-6-20 07:31 AM
橙兄晚上好.
掌门
yxx01 發表於 2017-6-19 09:05 AM
羊叔叔晚上好.
掌門 下午好父親節快樂!
chan200308 發表於 2017-6-18 05:48 AM
陳sir晩上好.
Ken 掌門 下午好!!!

各位水友 早午晚好好好!!!
呢排忙貿發局季活動,少到你呢度,真唔好意思,遲 D 活動完後,會多到串門啦!!! http ...
gracechanstuart 發表於 2017-6-18 02:28 AM
Grace早晨.
掌門晚上好,父親節快樂!!!

mnb1123 發表於 2017-6-18 01:54 PM
bb早晨.
各位黃昏好
底衫五粒鈕 發表於 2017-6-20 09:15 PM
花底衫maria婆婆晚上好.