返回列表 回復 發帖
武當派中秋遊戲正式結束。 多謝大家參與!
本掌門祝大家中秋節快樂! 人月兩圓!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
掌門  晚上好、我在休養中、唔忙、过中秋都係隨意、明天和家人出外食飱飯就算、我都係睇多过…
隨意1678 發表於 2016-9-14 11:22 AM
隨意兄晚上好. 能夠和家人一齐食餐飯已經係人件好幸福既事.
随意兄保重,掌門晚安
mnb1123 發表於 2016-9-14 01:47 PM
BB晚上好.
ken yo man

BeiDouChef 發表於 2016-9-14 03:41 PM
大廚早晨. 祝大廚中秋節快樂!
我要G7月餅.
HENRY_168 發表於 2016-9-14 04:40 PM
萬歲爺中秋節快樂!
咦,白天又见到万岁爷嘅
lhy92725 發表於 2016-9-14 04:47 PM
貓貓早晨. 祝貓貓中秋節快樂! 貓貓今日休息啊.
掌门有禮 祝掌门和各位中秋節快樂~~

di0208 發表於 2016-9-14 08:25 PM
8仔早晨. 祝8仔中秋節快樂!
借贵派武當一用,和各位祝贺,望掌门多多包容,不才在此謝過
di0208 發表於 2016-9-14 10:14 PM
絕對冇問題.

恭祝 Ken 掌門http://i67.tinypic.com/1zx64hd.jpg" border="0">恭祝武當派http ...
gracechanstuart 發表於 2016-9-15 05:44 AM
多謝Grace! 祝Grace及家人中秋節快樂!
http://www.htyw.com.cn/wp-content/uploads/2011/08/%E4%B8%AD%E7%A7%8B.jpg

祝掌門中秋節合家快樂  !
ob51330 發表於 2016-9-15 07:04 AM
多謝OB兄! 祝OB兄及家人中秋節快樂!
掌門 晚上好, 中秋節快樂!
chan200308 發表於 2016-9-15 07:31 AM
陳sir中秋節快樂!
掌門果邊仲系迎月夜
lhy92725 發表於 2016-9-15 09:08 AM
貓貓早晨. 我地呢邊明天至係中秋.
武當派賀中秋遊戲已經結束. 多謝大家嘅熱情友持!

遊戲其間, 有一位不愿透露名字嘅江湖好友送贈10億贊助今年本派中秋遊戲.
由於遊戲已經開始, 所有月餅禮金已然預先設定好. 故本掌門決定, 將這10億贊助金平均分發給有份參與今次遊戲和至香港論壇時間9月16號中午11時59分止有份到訪武當派留帖慶祝中秋既朋友們.

在此先感謝J神兄和匿名朋友鼎力贊助!

--------------------------------------------------------
今次遊戲奬金檔案解檔密碼: MoonGame201609

廣式月餅
--------
G1. 榮華 - 九星薈萃月餅禮盒 $15,000,000
G2. 華美 - 十全福禮月餅禮盒 $15,000,000
G3. 蓮香樓 - 珍品月餅禮盒 $25,000,000
G4. 雪貝爾 - 御品月餅禮盒 $10,000,000
G5. 廣州酒家 - 金百福月餅禮盒 $30,000,000
G6. 安琪 - 伍仁月餅禮盒 $18,000,000
G7. 金丽沙 - 冰皮月餅 $10,000,000
G8. 宫頤府 - 龍耀金秋月餅禮盒 $30,000,000
G9. 咀香園 - 金秋頌月月餅禮盒 $12,000,000
G10. 美心 - 金裝彩月月餅禮盒 $28,000,000

台式月餅
--------
T1. 花獻月餅禮盒 $30,000,000
T2. 紫金燦月月餅禮盒 $22,000,000
T3. 饗月月餅禮盒 $10,000,000
T4. 富貴平安禮盒 $15,000,000
T5. 皇家禮讚禮盒 $18,000,000
T6. 享戀奇緣乳酪月餅禮盒 $25,000,000
T7. 春之樂幸福禮盒 $30,000,000
T8. 人間巧月禮盒 $18,000,000
T9. 伊莎貝爾月餅禮盒 $20,000,000
T10. 綺色采月禮盒 $ 23,000,000

等別奬: (我打錯字, 應該係特別奬)
---------
G3
T10

下面係咁次遊戲參與記錄和禮金:

我要G2月饼
lhy92725 發表於 2016-9-7 11:08 AM
我要G4月饼
mnb1123 發表於 2016-9-7 11:31 AM
我要T4月饼
ob51330 發表於 2016-9-7 01:20 PM
我要T7月餅
Nave 發表於 2016-9-7 02:56 PM
我要G3月饼
ctm082014 發表於 2016-9-7 04:57 PM
我要G1月餅.
free2penny 發表於 2016-9-7 06:26 PM
我要G10月餅
yxx01 發表於 2016-9-7 08:14 PM
我要T9月餅
satoshi23 發表於 2016-9-7 09:41 PM
我要T4月餅
smcorange 發表於 2016-9-8 06:05 AM
我要 G1. 榮華 - 九星薈萃月餅禮盒
chan200308 發表於 2016-9-8 06:39 AM
我要T8月餅
tomlin820 發表於 2016-9-10 12:04 AM
我要T5月餅
ccw-james 發表於 2016-9-10 02:05 PM
我要G1月餅.
4461 發表於 2016-9-11 05:08 AM
我要G4月餅
fls125 發表於 2016-9-12 03:32 PM
我要G3月餅.
巧開來 發表於 2016-9-12 08:52 PM
掌門早晨、好在还赶到参加中秋遊戯…
我要G3  莲香楼
隨意1678 發表於 2016-9-13 10:58 PM
係喔!! 差D唔記得參加 掌門 中秋送禮遊戲添!! 我要 G8 月餅!!!
gracechanstuart 發表於 2016-9-13 11:13 PM /quote]

[quote]我要G7月餅.
HENRY_168 發表於 2016-9-14 04:40 PM

參與者號碼月餅禮金特別奬
1lhy92725G2$15,000,000
2mnb1123G4$10,000,000
3ob51330T4$15,000,000
4NaveT7$30,000,000
5ctm082014G3$25,000,000$25,000,000
6free2pennyG1$15,000,000
7yxx01G10$28,000,000
8satoshi23T9$20,000,000
9smcorangeT4$15,000,000
10chan200308G1$15,000,000
11tomlin820T8$18,000,000
12ccw-jamesT5$18,000,000
134461G1$15,000,000
14fls125G4$10,000,000
15巧開來G3$25,000,000$25,000,000
16隨意1678G3$25,000,000$25,000,000
17gracechanstuartG8$30,000,000
18HENRY_168G7$10,000,000

合共$339,000,000$75,000,000

總禮金$414,000,000

以下係派奬詳情:

[td]

時間支出收入操作
HENRY_1684 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
gracechanstuart25 秒前TVB 30000000 元
積分轉出
隨意167847 秒前TVB 25000000 元
積分轉出
隨意16781 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
巧開來2 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
巧開來2 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
fls1252 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
44613 分鐘前TVB 15000000 元
積分轉出
ccw-james3 分鐘前TVB 18000000 元
積分轉出
tomlin8204 分鐘前TVB 18000000 元
積分轉出
chan2003084 分鐘前TVB 15000000 元
積分轉出
smcorange5 分鐘前TVB 15000000 元
積分轉出
satoshi235 分鐘前TVB 20000000 元
積分轉出
yxx016 分鐘前TVB 28000000 元
積分轉出
free2penny6 分鐘前TVB 15000000 元
積分轉出
ctm0820146 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
ctm0820148 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
Nave8 分鐘前TVB 30000000 元
積分轉出
ob513309 分鐘前TVB 15000000 元
積分轉出
mnb112310 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
lhy9272511 分鐘前TVB 15000000 元
積分轉出

如有派漏和派錯, 請盡快通知本掌門, 經核實後會即時補上.
再次多謝各位參與既朋友!
再次感謝贊助既好友! 沒有你地嘅支時, 武當派嘅遊戲唔會開得咁順利!

我知道仲有好多想贊助本派嘅朋友, 無奈本掌門近排將會較忙, 暫時冇暇舉辦遊戲. 請有心朋友暫時不要贊助.
餘下10億會於今個星期六派發.

本掌門在此祝各位朋友及你哋嘅家人中秋節快樂!
多謝掌門,麻煩曬掌門
lhy92725 發表於 2016-9-15 10:44 AM
唔多謝. 貓貓今日唔使返工有咩好節目啊? 台風有冇影响到好嗰度吖?