返回列表 回復 發帖
grace姐煮晚餐未啊
lhy92725 發表於 2016-8-28 09:55 AM
貓貓早晨.
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
簽名被屏蔽
羽毛球應該精彩D哦
lhy92725 發表於 2016-8-28 12:23 PM
貓貓晚上好.
我呢幾晚加上周末都睇咗好多場之前未睇既賽事. 因為每一場比賽都好長時間, 所以到寻晚先睇完大部份既乒乓球, 羽毛球, 排球和跳水比賽. 因為回看只提供奧運結束前幾日既賽程, 再早些日子既賽程已無法回看.
pknoface8 秒前TVB 300000000 元積分轉出
下輪活動贊助金......少少哋,做個活動比我及大家水友參與......
timmaxsing 發表於 2016-8-28 04:37 PM
多謝J神兄贊助! 等我諗下有勿野好題材開遊戲先.
J神又做財神哦
lhy92725 發表於 2016-8-28 04:48 PM
J神一直都係財神黎架啦.
掌門好
satoshi23 發表於 2016-8-28 07:24 PM
水晶晚上好.
掌門又系時候起身啦
lhy92725 發表於 2016-8-28 08:44 PM
寻晚挂住睇奧運回看, 呢兩晚好夜至瞓. 今朝成9點半先起身.
多谢掌門,再次恭喜中国女排
yxx01 發表於 2016-8-28 09:35 PM
羊叔叔晚上好. 多謝你!
ken yo man !
最近少來 活動有需要贊助幫忙可以找我 3436229

BeiDouChef 發表於 2016-8-28 10:36 PM
大廚晚上好. 你轉咗工之後我地都知道你忙咗好多. 你咁忙仲能抽到時間辦下遊戲好難得啊!
我依家晚上都少咗時間上黎. 我之前有我外姆幫我睇住啲細路, 一放工返到黎有飯開, 食完飯陪啲細路做完工課沖埋涼上床交豬之後啲時間就全係我既咯.
但現在我外母去咗香港幫佢個細女湊BB, 要起碼兩三年至可以返黎. 所以除咗我太太休息之外, 其如時間既細路返學, 放學接送, 煮飯, .....等等全部一腳踢. 自由時間少咗好多咯. 所以我現在舉辦活動既次數都少咗.

如果將來有時間開遊戲而資金唔夠我會向你地班朋友開口架啦. 起度先多謝大廚!
甘你收工先去接細路放學甘夜都得?
lhy92725 發表於 2016-8-28 11:56 PM
同學校講好咯. 話比佢地知要遲啲咯. 我兩佢細路每日都係最遲先走既. 一般其他小朋友都係1個小時前就走晒咯. 無辦法咯. 如果再遲下添就罰錢咯. 每遲15分鐘每位小朋友罸$10.
我在澳洲的同學以前出國無幾耐果陣都試過幫D當地唐人接佢地D細路放學然後等到父母回家
後來她結婚佐又細路之後,又系請返大家系唐人嘅學生做細路嘅時鐘保姆
唔知美國有無呢D呢 ...
lhy92725 發表於 2016-8-29 12:00 AM
私人既比較少, 除非係好相熟又可以信任既. 一般都係暑期學校之類.
同班同學嘅家長無你屋企附近嘅?如果系幫下手應該都可以的吧
lhy92725 發表於 2016-8-29 12:06 AM
我呢度冇啊. 而且去學校好遠下.
各位朋友早午晚好.
起呢度想感謝咁多位明撐暗助武當既江湖朋友!

往事如煙, 如浮雲過咗就算了.

但隨意兄因本掌門既一個遊戲而搞到唔開心, 本掌門亦十分內疚!
本來係一件好開心既事, 如今搞成咁. 我責無旁貸! 起度要對隨意兄道個歉, 講聲對唔住!

對水區造成不良影響, 我亦負有責任.
更嚴重既係有辱武當派聲譽, 本掌門實在心中有愧!

為咗修煉更上乘既定力, 本掌門決定於9/17號開始閉緊一年. 期望能修心養性, 令功力定性更上一層樓!
祝愿各位朋友一凡風順!
掌门终于返黎了
lhy92725 發表於 2016-9-2 10:33 AM
貓貓早晨.