返回列表 回復 發帖
可能太大雨,D车在路上塞住返唔到总站咯
我试过几次啦,天气好,总站好多车哦,一到落雨天,就一架都唔见了哦
lhy92725 發表於 2016-5-21 11:42 AM
咁無法啦. 好在半粒鐘路程還好. 天冷就辛苦啲. 我去交豬咯. 明天見. 貓貓都應該到咗食晏時候咯.
掌門晚安,週末愉快
mnb1123 發表於 2016-5-21 02:02 PM
bb週末愉快!
一巴掌拍pk ken
Pedestrian_A 發表於 2016-5-21 03:03 PM
神王甲早晨.
你是江門貓
Pedestrian_A 發表於 2016-5-21 03:04 PM
神王甲又知江門?
行35分钟
Pedestrian_A 發表於 2016-5-21 03:05 PM
冇車既話35分鐘算好啦.
我系地道广州猫
lhy92725 發表於 2016-5-21 05:10 PM
廣州貓晚上好. 貓貓住起廣州邊個區架? 好耐個時去過廣州既三元里, 越秀公園, 芳村, 上下九, 白雲山呢幾個地方玩過下. 依家叫我去一定唔知點去咯.
真系算相當之近架啦
系人工唔高嘅情況之下
一個月可以慳成百蚊算好好啦
lhy92725 發表於 2016-5-21 09:22 PM
依家廣州啲消費高唔高呀貓貓? 我听講啲水果好貴下.
Ken ~
fls125 發表於 2016-5-21 08:20 PM
Hi, 125妹妹! 好耐冇見妳咯. 妳再唔多啲返黎本掌門就移情別戀架啦.
每日行下路系免費運動,好事黎架
lhy92725 發表於 2016-5-21 09:12 PM
如果只係35分鐘我都選擇行下. 真係幾好架. 但大熱天或天氣寒冷嗰時就搭返巴士咯.
掌門居然未起身?
lhy92725 發表於 2016-5-21 09:13 PM
起咗咯. 週末都好早要起身, 要送老婆返工. 頭先去餅鋪坐咗一陣先返黎咯. 一陣打完招呼就去後院搞下野咯.
我住上下九架
三元里?好亂下嘅地方哦,你去黎做咩
lhy92725 發表於 2016-5-21 09:30 PM
上下九我只係去行街買野, 我諗係09年嗰時咯. 好多人好多車, 比我既感覺就係熱鬧繁忙.
三元里係我姑媽姑丈以前住嗰度. 後來搬咗去白雲山. 以前去三元里係從江門(有時去順德九江)坐車去到舊既廣州火車站, 然後從火車站行路過去就到.
乜你同125妹妹有D野嘅咩
lhy92725 發表於 2016-5-21 09:32 PM
冇, 呃下125等佢多啲返黎遮.
大熱天系辛苦少少,不過常常坐辦公室冷氣房,就出下汗都幾號
天氣寒冷就行一陣就暖曬咯,好好架
lhy92725 發表於 2016-5-21 09:33 PM
我夏季放工之後要去接啲細路放學, 有時等車真係半粒鐘都冇車黎, 行都行到返屋企. 試過幾次啦.
你種落嘅野開始出芽啦?
lhy92725 發表於 2016-5-21 09:34 PM
大多數都出芽咯. 听日睇下有冇時間種. 有啲豆類都出咗好幾片真葉咯.
廣州火車站依然存在,無分新舊,你地口中果個新嘅,一個叫東站,一個叫南站
呢架上下九依然好多人,不過無車咯,變佐行人專用區咯
lhy92725 發表於 2016-5-21 09:43 PM
係咩? 我以前去嗰時啲車好恐怖下架. 大家唔會互相禮讓, 真係技術差啲都唔掂.