返回列表 回復 發帖
你呢個月第二次遲到了哦,大罪黎喔
lhy92725 發表於 2014-5-14 09:10 PM
我都心感內疚。
邊會有車位。
各位早午晚好!
小强早~~
心弦又睡不好咯~~~
xinxian 發表於 2014-5-15 10:01 AM
心弦早晨. 點解又训唔好呀? 比公司樓上个啲人煩倒呀?
同老闆講星期六要返工,晚晚訓唔好,冇精神做嘢
lckiong 發表於 2014-5-15 10:16 AM
應該爭取星期六和星期日返工, 星期一至五就休息.
掌門你吾得,貴賓來佐你都無出來招呼
lhy92725 發表於 2014-5-15 08:28 AM
唔好意思, 依家先陪啲細路训咗. 涼都未沖.
我成日咁同我老細提議架, 但我老細好人, 怕我辛苦, 係都唔比我返周末.
先去沐浴先.
點模范啊. 自己仔女唔理唔得啊.
由1950帖開始到2015帖人人有奬!

pknoface 發表於 2014-5-14 09:47 AM
[td]

時間支出收入操作
nikon-d70003 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
BeiDouChef21 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
wasimasterQ44 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
lckiong1 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
xinxian1 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
gracechanstuart1 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
lhy927252 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出

多謝大家支持! 小小奬勵, 万望笑納!
各位早午晚好。
整早餐,少少晨操運動...我返7.30,早D 唔使塞車。

唔得閒啦,係咁先! 請請!
gracechanstuart 發表於 2014-5-15 06:04 PM
我就整好啦。 依家返工。
多謝 掌門
BeiDouChef 發表於 2014-5-15 02:04 PM
大廚唔使客氣。
Ken 掌門早晨,我今日早起,你應該仲未起身,黎多謝你D2000帖獎金, 同埋恭喜你咁快2000帖!! 等陣要去準備早餐同出門口,今晚有機會再同你吹水!!
gracechanstuart 發表於 2014-5-15 05:53 PM
唔使多謝。
无人黎掌门到卖广告喔,吾通度门真是高D嘅
lhy92725 發表於 2014-5-15 04:47 PM
前排都有架, 好在有執法長老起度咋。