返回列表 回復 發帖
水晶晶你做乜唔收獎門D獎金,係我叫佢地將D獎金比你。貓貓遲D都會比我D獎金你。我一返黎就黎見你,不過E+又要出街吃飯,今晚可能唔再入黎。
Anonymous 發表於 2015-9-6 07:51 AM
師叔返黎講清楚比水晶听咁就真係一天都光晒咯. 點解水晶都唔信任你既? 係未要好好檢討下你地之間呢段感情呢?
掌門 我講過要算數
pknoface 2 分鐘前 TVB 15000000 元  積分轉出
等佢自己黎
講清楚
satoshi23 發表於 2015-9-6 08:42 AM
[td]

時間支出收入操作
satoshi233 秒前TVB 15000000 元
積分轉出

水晶何必為咗嗰少少奬金令到我師叔難做呢? 佢話送比妳梗有佢既用意架嘛. 妳咁做會傷到你地呢份弱少既不倫戀情架.
佢唔自己黎 仲要經 你地 幫佢手    , 你話呢....

pknoface 6 秒前 TVB 15000000 元
satoshi23 發表於 2015-9-6 09:14 AM
唉, 睇黎食蕉都係冇行架咯.

對唔住呀食蕉, 忽然記起甄妮有只歌, 入面有句係咁唱既, 就將佢送比你啦:

早已明知對她的愛, 一早就不應該...

食焦唔見得光,佢D數都系要經第個轉嘅
lhy92725 發表於 2015-9-6 09:50 AM
我諗啊水晶一係移情別戀, 一係怕羞. 應該唔會有第三個原因架啦.
掌門你推佐師叔落火坑哦
lhy92725 發表於 2015-9-6 10:03 AM
冇啊, 係師叔自己情不自禁跳落去架咋.
各位早午晚好。
掌門起身未啊
lhy92725 發表於 2015-9-6 09:26 PM
今日水晶都唔黎叫醒我。
建議掌門不要介入
Pedestrian_A 發表於 2015-9-6 04:13 PM
我都冇介入, 我只不過推波助灡之嘛。
水晶掛住你師叔
lhy92725 發表於 2015-9-6 09:40 PM
挂勿鬼,情已逝就真。
水晶同食蕉開咗新遊戲咩? 有冇獎金架?
邊係遊戲 掌門唔好亂 up
satoshi23 發表於 2015-9-6 11:50 PM
好啦, 兩小無猜, 唔好比呢段感情就咁葬送。 水晶就快啲比多啲
掌門
睇黎你要幫你既 師叔 先得啦 佢唔識點氹人
你地仲話佢 氹人  好叻
satoshi23 發表於 2015-9-6 11:55 PM
外人好難插手架。
掌門你明唔明水晶晶想點
Anonymous 發表於 2015-9-6 11:57 PM
我梗唔明啦, 我明既話就變咗我同水晶一對啦.勿你地仲未到心靈相通既咩?
掌門
睇黎你要幫你既 師叔 先得啦 佢唔識點氹人
你地仲話佢 氹人  好叻
satoshi23 發表於 2015-9-6 11:55 PM
師叔, 我猜水晶既意思梗係叫你親自奬啲奬金送比佢至有誠意. 你試下睇下可唔可以挽救?祝你成功!
最多佢 氹 得 掂  我  , 我 比 D  武當派 做贊助 又點話
satoshi23 發表於 2015-9-7 12:03 AM
師叔, 你睇到未? 仲唔快啲低聲下氣去氹掂我地既大善人水晶公主?武當派將來既財路全落起你手上架.