返回列表 回復 發帖
我意思係, 你覺得蘭姐會無端端贊助你??
blacker14tt 發表於 2015-7-14 10:32 AM
原來係老板娘既功勞! 等我仲想侵佔埋間酒舘添!
ken 早晨
BeiDouChef 發表於 2015-7-14 09:33 PM
大廚兄早晨.
無擋都有遊戲玩?
Anonymous 發表於 2015-7-14 11:16 PM
無名兄幾時肯現真身玩下寻寶遊戲咁呢?
hokawing888, 隨意兄, 貓貓, 路人甲兄, 灌水大王, 大廚兄, penny, 香港仔大家好.
各位早午晚好。
grace, 隨意兄, 路人甲兄, 貓貓, 水晶, penny, andy兄, 大廚兄, 海龍王兄, 灌水大王, 開來兄大家好.
請各位留意今個週末(星期五, 六)武當通告!
有什麼通告呀!
free2penny 發表於 2015-7-16 09:03 AM
penny早晨. 到時才揭曉. 等你地估估下先.
武當收 皮
Pedestrian_A 發表於 2015-7-16 09:48 AM
你估我學檸檸姐咩. 佢挂住練氣功走火入魔就話將間cafe*sorry*遮. 武當如日中天又點會咁快*sorry*喎.
掌門早晨 , 一早就有咁好既消息 謝謝通知,希望係個好消息 ,一定留意
satoshi23 發表於 2015-7-16 10:00 AM
水晶早晨. 睇下星期五得閑就星期五出, 否則要推到星期六咯.
掌門週末週日甘得閒出通告?又要著草?
lhy92725 發表於 2015-7-16 10:23 AM
邊有咁多閑情逸致著草呀.

釋放地下室女女
Pedestrian_A 發表於 2015-7-16 10:31 AM
個啲係至愛黎既又點會放喎.
果然是掌門,著草原來是閒情逸致黎嘅,失敬失敬
lhy92725 發表於 2015-7-16 10:49 AM
妳唔見少林亂黎大師著草著到連屋企都唔识返咩? 梗係開心過頭啦.
各位早午晚好。
8仔, 開來兄, mbb兄, eq妺妹, penny, 大廚兄, chlonline兄, 貓貓, 海龍王兄, 言少, nikon兄, 水晶, 隨意兄, 路人甲兄, ob兄, grace大家好.
多謝掌門哥哥,改左8月尾,不如你再俾過啦。。。
eqwai 發表於 2015-7-16 07:13 PM
eq妹妹仲未嫁得出去? 又要推到九月份? 嫁妝都比咗既咯喎.
ken bro 你搞邊科呀?

乜 亂七八糟遊戲第九回

答案: F. 蟲田 蟶子 唔啱咩?
金石良 發表於 2015-7-16 10:52 PM
呢個係勿遊戲黎架?
至叻係妳
ken bro 唔派呢頁就...我派
金石良 發表於 2015-7-17 01:01 AM
記得返黎呀. (講笑遮.)