返回列表 回復 發帖
掌門砌牆砌到雙手無力打字
lhy92725 發表於 2015-6-14 08:57 AM
真係砌到冇晒力打字. 砌咗成5個鐘都係砌咗一層出黎. 仲有成六層要砌, 都唔知幾時先砌完. 如果起屋都唔知要起幾年至搞掂.
各位早午晚好。
寻晚太累好早上床交豬咗咯, 今晚返黎再吹過。
各位早午晚好。 寻晚又失約。真係唔好意思。 今晚一定上黎吹返兩句至得。寻晚去買野又要同啲細路估功課搞到好夜。
武當派既各位朋友早午晚好.
mnb兄, grace, 隨意兄晚上好.
貓貓, 大廚兄, 海龍王兄, 文武兄, 開來兄, 小強兄, nikon兄早晨.
你D磚仲未買齊啊
lhy92725 發表於 2015-6-16 09:36 PM
依家砌咗7個磚高, 大概有17吋高, 連封頂應該冇20吋, 我想呢個週末再砌多一個磚高, 即係有23吋. 接近兩呎高. 希望來緊呢個星期可以完功放呢落去. 咁就放工返黎得閑先慢慢種啲花都唔遲. 到時影張相比你地睇下我成三個星期既成果. 以我既速度去做裝修一定炒梗.
掌門傍晚好、砌磚有冇成功感呀…
hungyu 發表於 2015-6-17 07:46 AM
隨意兄瞓未呀? 其實幾有成功感架. 不過真係好鬼死累.
掌門以為三行師傅好做啊?好辛苦架
不過現在泥水師傅系最高人工嘅
lhy92725 發表於 2015-6-17 08:22 AM
所以我呢的點做唔唔夠人地人工高.
武當掌門晚上好。
kingsleyyu 發表於 2015-6-17 08:24 AM
海龍王兄午安.
  【星馬新聞區】暨【貿發局】(貿貿然發達 專攻賭局精英部)
隆重道歉http://www.qoobee.com/wp-content ...
gracechanstuart 發表於 2015-6-17 11:10 AM
咩高層敢阻止貿發局會計部長做善事咁串呀?
係唔係冇俾廣告費
lckiong 發表於 2015-6-17 11:31 AM
grace點會唔交廣告費至得架?
各位早午晚好。
各位早午晚好.
呢個應該唔係問題!!!
gracechanstuart 發表於 2015-6-18 08:07 AM
grace傍晚好. 煮好飯比老公仔食未呀?