返回列表 回復 發帖
ken yo man !
BeiDouChef 發表於 2015-6-7 11:48 AM
大廚兄晚上好.
掌門大把經費開遊戲啦
lhy92725 發表於 2015-6-7 09:52 PM
好多善長人翁真係唔使擔心經費問題.

呢個係未填平之前既.

呢個挖空咗之後既(大概4吋深).

總共挖咗8袋100lb裝既泥.

呢個係寻日用水泥填平既.

下星期開始用磚起上面砌個花圃仔出黎.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
http://www.tvboxnow.com/attachments/day_150607/150607232497f135669f7e30f0.jpg
掌門你好、食午飯未呀?甘多树叶、吾好再用磚砌高了、買二個大的花盆放在地面種花好了… ...
hungyu 發表於 2015-6-8 12:36 AM
我都係中意整返個花圃仔過癮啲.
Ken 掌門 晚上好!!!

你咁多精彩遊戲!!一定要支持啦!!!
gracechanstuart 發表於 2015-6-8 08:12 AM
grace晚上好. 多謝晒.
掌門仲拗緊頭
lhy92725 發表於 2015-6-8 08:25 AM
今日成身都散晒咁, 都係早啲交豬為妙. 明天再續.
各位好朋友明天見, 今日要提早休息回復元氣先. 奬金明天唔知有冇時間派, 因為晚上要去接老婆下班. 盡量啦. 多謝各位見諒!
各位早午晚好。
各位早午晚好. 食飯先. 待會見!
第七期遊戲參與者和其答案:

亂估遊戲第七期參與者  頁數  答案    tomlin820  1203  遊戲七答案: 3. 《倚天屠龍記》周芷若    chan200308  1203  遊戲七答案: 3. 《倚天屠龍記》周芷若    BeiDouChef  1203   ...
pknoface 發表於 2015-6-7 10:09 AM
以下是第七期亂估遊戲正確答案和派奬詳情, 如有派漏, 請速通知本掌門, 經核對後我會即時補上:

本期遊戲正確答案:
3. 《倚天屠龍記》 周芷若

[td]

時間支出收入操作
HENRY_1687 秒前TVB 8000000 元
積分轉出
yxx0129 秒前TVB 8000000 元
積分轉出
hokawing88845 秒前TVB 8000000 元
積分轉出
hkdog19971 分鐘前TVB 8000000 元
積分轉出
ccw-james1 分鐘前TVB 8000000 元
積分轉出
gracechanstuart1 分鐘前TVB 8000000 元
積分轉出
Andy.y1 分鐘前TVB 8000000 元
積分轉出
蔡培煜2 分鐘前TVB 8000000 元
積分轉出
mnb11232 分鐘前TVB 8000000 元
積分轉出
mycheung.82 分鐘前TVB 8000000 元
積分轉出
nikon-d70002 分鐘前TVB 8000000 元
積分轉出
chlonline3 分鐘前TVB 8000000 元
積分轉出
巧開來3 分鐘前TVB 8000000 元
積分轉出
chenwenwu3 分鐘前TVB 8000000 元
積分轉出
craig1684 分鐘前TVB 8000000 元
積分轉出
lhy927254 分鐘前TVB 8000000 元
積分轉出
hungyu4 分鐘前TVB 8000000 元
積分轉出
BeiDouChef4 分鐘前TVB 8000000 元
積分轉出
chan2003085 分鐘前TVB 8000000 元
積分轉出
tomlin8205 分鐘前TVB 8000000 元
積分轉出

多謝大家長期支持, 希望下期再續!
Ken 掌門 早晨!!!
gracechanstuart 發表於 2015-6-9 07:25 AM
grace晚上好.
武當掌門晚上好。
kingsleyyu 發表於 2015-6-9 07:36 AM
海龍王兄早晨.
ken 晚上好
BeiDouChef 發表於 2015-6-9 07:56 AM
大廚兄早晨.
掌門好洗碗當練功啦
lhy92725 發表於 2015-6-9 08:20 AM
貓貓早晨. 本掌門練氣功就叻, 練洗碗功唔掂既. 無謂哂氣啦.
掌門傍晚好、开飱囉
hungyu 發表於 2015-6-9 07:52 AM
隨意兄晚上好.