返回列表 回復 發帖
去峨眉搬運18000帖禮物既弟子還沒回來, 等搬運既弟子返黎後再派.
你仲有弟子比你點?
lhy92725 發表於 2015-5-24 10:15 PM
呢啲係臨時請返黎既少林弟子. 因亂來大師去咗女兒國唔返黎, 班少林弟子冇晒著落, 唯有臨時做住武當既跑腿先咯.
都有名你叫 “武當掌門”了 當然有好多弟子跟他搵食的
BeiDouChef 發表於 2015-5-24 10:27 PM
嗰啲未係少林弟子咯. 趁少林大師唔起屋企, 借黎用下先咯.
武當掌門早晨!
kingsleyyu 發表於 2015-5-24 10:42 PM
海龍王兄早晨.
掌門早晨!
多謝武當遊戲第六期奬金!
nikon-d7000 發表於 2015-5-24 10:52 PM
nikon兄早晨.
但聽聞無啖好食已經著曬草啦
lhy92725 發表於 2015-5-24 11:32 PM
我都估唔到本派會淪落成咁既.
Ken 掌門 傍晚好!!!
gracechanstuart 發表於 2015-5-25 06:07 AM
grace晚上好.
掌門傍晚好
hungyu 發表於 2015-5-25 07:36 AM
隨意兄晚上好.
在家千日好、平常过日、咩都冇做。你呢?
hungyu 發表於 2015-5-25 08:33 AM
呢啲叫逍遙自在, 真係令人羨慕.
武當派18000帖禮物:
以下是派禮詳情, 如有派漏, 請通知本掌門, 經核實後會即時補上.

[td]

時間支出收入操作
chan2003083 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
tomlin82018 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
金石良35 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
mycheung.853 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
CC5171 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
巧開來1 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
chenwenwu1 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
craig1682 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
lckiong2 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
gracechanstuart2 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
Andy.y3 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
hungyu3 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
nikon-d70003 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
kingsleyyu3 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
BeiDouChef4 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
mnb11234 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
lhy927254 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出

多謝以上既朋友和其他長期支持本派既朋友們!
廣州週末週日落足兩日雨,我咩都做吾到
lhy92725 發表於 2015-5-25 10:30 AM
咁未留起屋企休息下咯.
你有無出糧比人架,無嘅話遲早都是吾見曬嘅遮
lhy92725 發表於 2015-5-25 10:31 AM
都有比返餐晚餐比佢地食下既. 依家少林群龍無首, 有餐食下好满足架啦.
KEN兄晚安,多謝18000帖獎賞!
巧開來 發表於 2015-5-25 11:27 AM
開來兄晚上好.
多謝掌門18000彩金、收到…
hungyu 發表於 2015-5-25 11:38 AM
隨意兄晚上好.
多謝掌門18000彩金
chan200308 發表於 2015-5-25 11:45 AM
吹水王晚上好.
多謝掌門18000帖禮物
tomlin820 發表於 2015-5-25 11:45 AM
tom兄晚上好.
多謝掌門第六期遊戲奬金同18000帖禮物
mycheung.8 發表於 2015-5-25 02:32 PM
8仔晚上好.
多謝 Ken
BeiDouChef 發表於 2015-5-25 08:43 PM
大廚兄晚上好.
各位早午晚好.
掌門甘知醒啊
lhy92725 發表於 2015-5-25 09:28 PM
都唔知醒架拉. 成8點半至起身.
謝亂up $$
CC517 發表於 2015-5-25 11:51 PM
E生早晨. 武當派既奬金係咪比六合彩容易中的呢? 下次多的黎本派遊山玩水, 少的去買六合彩啦.
Ken 掌門 下午傍晚好!!!
gracechanstuart 發表於 2015-5-26 03:23 AM
grace晚上好.
掌門傍晚好、
hungyu 發表於 2015-5-26 07:23 AM
隨意兄晚上好.
甘算好有良心啦
lhy92725 發表於 2015-5-25 09:49 PM
多謝貓貓咁明白事埋. 我要叫我啲細路向貓貓姐姐學習.
今次終於出咗部講述武當既劇集啦. 要睇下講成武當點先.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
多謝隨意兄支持!
各位早午晚好。