返回列表 回復 發帖
多謝KEN 的獎金
BeiDouChef 發表於 2015-4-26 05:16 PM
大廚晚上好。
掌門下午好,謝謝遊戲第四期「天降神兵」獎賞,也恭賀武當17000帖誌慶。
chenwenwu 發表於 2015-4-26 05:05 PM
文武兄晚上好。
跟伊伊
第五期我估 6. 神鵰俠侶: 楊過和小龍女
Pedestrian_A 發表於 2015-4-26 03:48 PM
跟伊伊一定唔會錯。
甘要開始慢慢比D野佢做咯
最好就同細佬一起,大家互相幫手
你地果邊廚具甘現代化!吾會有咩危險的
lhy92725 發表於 2015-4-26 11:23 PM
係呀, 依家係慢慢比的簡單既野佢地做下架。
好啦, 去公園玩下先。 等陣返黎。
我今日占據咗10多帖, 17000帖派奬活動延長至17069帖, 希望後面進來既朋友可以拿到禮物.
感謝大家對本掌門既生日祝福!
為表謝意, 凡於美東論壇時間4/24 至4/25晚上11:59分,
來到武當祝賀既朋友們都會得到本掌門送出既生日利是一封.

再次感謝大家!
...
pknoface 發表於 2015-4-25 11:14 AM
感謝以下朋友們的生日祝福!

lovebearhl
chan200308
hungyu
Pedestrian_A
ob51330
gracechanstuart
lhy92725
chenwenwu
mnb1123
BeiDouChef
ccw-james
kingsleyyu
lilitan008
HENRY_168
巧開來

每位朋友將會收到本掌門既生日利是仔一封. 萬望笑納, 多謝!

[td]

時間支出收入操作
巧開來5 分鐘前TVB 13888888 元
積分轉出
HENRY_1685 分鐘前TVB 13888888 元
積分轉出
lilitan0085 分鐘前TVB 13888888 元
積分轉出
kingsleyyu6 分鐘前TVB 13888888 元
積分轉出
ccw-james13 分鐘前TVB 13888888 元
積分轉出
BeiDouChef13 分鐘前TVB 13888888 元
積分轉出
mnb112313 分鐘前TVB 13888888 元
積分轉出
chenwenwu14 分鐘前TVB 13888888 元
積分轉出
gracechanstuart14 分鐘前TVB 13888888 元
積分轉出
ob5133014 分鐘前TVB 13888888 元
積分轉出
Pedestrian_A15 分鐘前TVB 13888888 元
積分轉出
hungyu15 分鐘前TVB 13888888 元
積分轉出
chan20030815 分鐘前TVB 13888888 元
積分轉出
lovebearhl16 分鐘前TVB 13888888 元
積分轉出

如有派漏, 請告知本掌門, 我會立刻補上.
多謝!
多謝武當掌門生日利是!
chan200308 發表於 2015-4-27 01:48 AM
唔使客氣. 多謝你就真!
恭喜武當派超越17000帖
chan200308 發表於 2015-4-27 01:47 AM
多謝, 到咗4/30號就比吹水王超過咯.
不要說謊
Pedestrian_A 發表於 2015-4-27 03:23 AM
冇講大話, 如果伊伊答得啱, 有奬. 如果伊伊答錯, 一樣有奬, 只不過係安慰奬.
thank you
Pedestrian_A 發表於 2015-4-27 03:25 AM
唔使客氣.
掌門午安、甘大封利是、真是受吾起、多謝、要你破費…
hungyu 發表於 2015-4-27 03:33 AM
隨意兄傍晚好. 的利是錢都係朋友們贊助. 真係慚愧, 我未出一分錢.
http://www.qoobee.com/wp-content/uploads/EMO_104.gif多謝 Ken 掌門 生日利是!!
gracechanstuart 發表於 2015-4-27 03:45 AM
grace傍晚好. 唔使客氣喎. 煮飯未呀?
好野!! 一世夠運!! 啱啱趕得切!!
恭喜 武當派  ...
gracechanstuart 發表於 2015-4-27 03:47 AM
多謝grace!
武當ken 晚上好
chan200308 發表於 2015-4-27 05:03 AM
吹水王早晨.