返回列表 回復 發帖
Ken 掌門 晚上好!!!
gracechanstuart 發表於 2015-4-25 07:15 AM
grace晚上好啊, 洗咗碗未呢?
掌門傍晚好、整紧晚飯呀…
hungyu 發表於 2015-4-25 07:19 AM
隨意兄晚上好. 個時啱啱食完晚飯. 你依家都嘆緊電視啦係未呢?
http://www.qoobee.com/wp-content/uploads/EMO_007.gifKen掌門生辰快樂!!!
祝你壽比南山!! 身體健康!!快樂無憂!!

https://s-media-cache-ak0.pini ...
gracechanstuart 發表於 2015-4-25 07:41 AM
多謝grace妹啲禮物和生日祝福!
原來掌門今日生日?
甘要祝佢老人家壽比南山,功力日益深厚

(無開台式機放吾到蛋糕,借住Grace姐果D先,罪過罪過)
lhy92725 發表於 2015-4-25 09:33 AM
多謝貓貓! 有心就得架啦! 我一樣咁感激!
掌門 晚上好, 今日開生日爬地呀
chan200308 發表於 2015-4-25 10:46 AM
吹水王好. 今日未係正日, 听日先係. 我其實每年都冇大搞, 只係買啲餸, 買個蛋返黎切下等啲細路開心下既遮.

感謝大家對本掌門既生日祝福!
為表謝意, 凡於美東論壇時間4/24 至4/25晚上11:59分,
來到武當祝賀既朋友們都會得到本掌門送出既生日利是一封.

再次感謝大家!

未係正日唔緊要, 最緊要唔好認錯我係mnb
chan200308 發表於 2015-4-25 11:08 AM
我唔认圖像既, 我只會記住吹水王個大名既遮.
祝掌門生日快樂!

chan200308 發表於 2015-4-25 02:35 AM
mbb兄, 多謝你既生日蛋糕! 雖然我冇玩打麻雀好耐咯. 但都希望大家行運一條龍!

掌門.....你瞓醒未! ...
chan200308 發表於 2015-4-25 11:07 AM
真係喎! 對唔住, 你對兩兄弟搞勿鬼?
我都真系25哦
lhy92725 發表於 2015-4-25 04:40 PM
原來貓貓還係25年華好風姿啊! 大把青春!
哈哈。。。不客气~~~
lovebearhl 發表於 2015-4-25 03:07 PM
伊伊晚上好.
http://www.animated-gifs.eu/ps-smilies-birthday/0005.gif掌門KEN 生日快樂 身體健康

...
BeiDouChef 發表於 2015-4-25 06:39 PM
多謝大廚兄既丰富晚餐, 今晚唔使煮飯咯.
掌門好起身啦
生日咯
掌門夫人有無送個香吻比你
lhy92725 發表於 2015-4-25 07:49 PM
貓貓晚上好. 我都未起身佢就去咗返工咯. 我都唔知有冇.
祝掌門生日快樂, 萬事勝意!
恭喜! 恭喜!
ccw-james 發表於 2015-4-25 08:45 PM
多謝James兄既祝福!
可能去佐切蛋糕
lhy92725 發表於 2015-4-25 08:48 PM
未得咁早. 今晚先.
遊戲四答案: 4. 天龍八部

------------
金傭的武俠小說只看了一半, 就估我未睇之中的最想看那部
molaytau 發表於 2015-4-25 09:08 PM
呢位朋友點稱呼呢? 多謝你參加遊戲! 我就每一套都睇過, 有幾套特別中意既就來來回回睇咗好幾次咯. 以前返工坐地鐵時日日都睇. 依家就少咗咯.