返回列表 回復 發帖
就係睇你有冇派錯
chan200308 發表於 2015-4-6 04:52 AM
咁都比你捉到真係佩服!
  多謝各位朋友前來慶賀武當成立一週年!
我們在此順道慶祝人見人愛的吹水區友善大使Grace妹加入吹水區1週年!
相信大家都認同Grace的加入為大家帶來無窮歡樂! 佢為這裡注入了開心的氣氛. 令大家工作, 生活所積聚的疲 ...
hungyu 發表於 2015-4-6 06:08 AM
唔好咁講, 我都係亂咁黎架咋.
武當 Ken 傍晚好!!!
多謝 一周年 大利是!! ...
gracechanstuart 發表於 2015-4-6 06:53 AM
多謝grace!
掌門你那邊天氣好、我這裡要过毋親節才能下種、現時晩上还是零下、九菜、艾草、葱和芜茜是毎年自己出的、荷蘭豆一出芽就比屋頂蔴雀食西、種晤到、瓜類種到但晤大、唔够時間、我都是種薯仔多、容易、不用理… ...
hungyu 發表於 2015-4-6 08:33 AM
我呢边現時晚上最凍大概35度, 最熱大概60度. 所以好多菜都未可以種. 啲荷蘭豆應該可以種, 我啲九菜, 蔥, 和芫茜都係每年自己出返. 但我中意每年都將佢地挖返出黎然後鋤鬆啲泥再種返落去. 啲瓜我反而唔中意太大, 細細個仲好. 每個食一餐兩餐就好啦. 太大個要食好耐放到爛晒.
KEN Yo man !
BeiDouChef 發表於 2015-4-6 08:44 AM
大廚兄早晨.
隨意兄過邊應該是晚飯時間哦
原來今日掌門教種菜
蘭豆都甘易種,為咩市場賣甘貴
lhy92725 發表於 2015-4-6 09:06 AM
我依家好少去買餸, 所以我都唔知荷蘭豆賣幾錢一磅.
    猫姐早晨、假期快樂、問下掌門先…
hungyu 發表於 2015-4-6 09:24 AM
隨意兄我都唔知喎.
各位早午晚好.
恭賀武當立派一週年!多謝掌門同Grace派禮物,生日快樂!
Andy.y 發表於 2015-4-6 10:11 AM
多謝Andy兄!
武當掌門晚上好。

多謝掌門和Grace的獎金派彩
kingsleyyu 發表於 2015-4-6 10:12 AM
多謝海龍王(grace話呢個名夠勁啲喎)兄!
恭喜 武當一週年 ﹗3078739
BeiDouChef 發表於 2015-4-6 10:31 AM
多謝大廚兄!
點解我冇$$$收o架

既然我冇$$$收,咁我就贊助2億啦

pknoface5 秒前TVB 200000000 元積分轉出
lckiong 發表於 2015-4-6 10:33 AM
感激小強兄又贊助. 冇錢收仲要派錢添.
其實我唔識游水...
kingsleyyu 發表於 2015-4-6 10:34 AM
習大大都未一定識抓飛機啦, 又唔係咁樣號令三軍?
掌門忘記咗吹水王係唔使瞓覺既
lckiong 發表於 2015-4-6 10:37 AM
我真係唔記得咗, 下半三點幾突然標出黎幫我巡樓.
各位早午晚好。