返回列表 回復 發帖
都幾多既,台山人最多,香港人少D。
mnb1123 發表於 2015-3-18 10:12 AM
咁都幾好呀, 應該都有唔少中國式餐館茶樓吧?
眼瞓
chan200308 發表於 2015-3-18 10:06 AM
我冇听錯吖嘛? 吹水王竟然話眼瞓?
各位早午晚好。
J神那裡 ken 未報名啊!
HENRY_168 發表於 2015-3-18 06:35 PM
多謝万歲爺。 啱啱去報咗啦。
http://www1.tvboxnow.com/attachments/day_150318/1503181900bb1840f4f4ff85b0.gif ~ hello Ken ~ had yours dinner ?
fls125 發表於 2015-3-18 07:01 PM
125 晚上好。
掌門忙於學習獨孤九劍
chan200308 發表於 2015-3-18 06:59 PM
一早學識。
各位早午晚好.
KEN yo man !
BeiDouChef 發表於 2015-3-19 11:45 AM
大廚兄早晨.
掌門人晚上好!恭喜武當(1000 頁)超過(15000帖)~掌門要不要慶祝一下?
Andy.y 發表於 2015-3-19 01:53 AM
Andy兄早晨. 當然要慶祝啦.
大家早午晚好。
武當派我返黎啦人走茶涼我連杯茶都冇
tvbkk123 發表於 2015-3-19 06:17 PM
KK兄去咗拍劇唔得閑返黎, 我地個個都知啦。 歡迎終於拍完返黎啦。
各位早午晚好。等陣再黎回大家。

去沖返個涼先吖嘛. 順便去國庫提啲現金出黎派下.
唔好派咁多, 每人2億就OK
chan200308 發表於 2015-3-20 10:16 AM
2億吹水王代派啦唔該!
不經不覺間, 武當派已到咗1000頁兼踏破15000帖!
為多謝大家一路相陪, 成就今天既日子, 特別派發小小禮物一份, 以表謝意, 望各位笑納! 以後繼續支持本派!
多謝!

[td]

時間支出收入操作
tvbkk1232 秒前TVB 25000000 元
積分轉出
mycheung.812 秒前TVB 25000000 元
積分轉出
Andy.y49 秒前TVB 25000000 元
積分轉出
nikon-d70001 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
min-tim1 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
fls1251 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
HENRY_1681 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
ccw-james1 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
chenwenwu2 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
craig1682 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
lckiong2 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
mnb11232 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
gracechanstuart2 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
Pedestrian_A3 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
chi54haw3 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
BeiDouChef3 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
kingsleyyu3 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
lhy927253 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出
chan2003084 分鐘前TVB 25000000 元
積分轉出

如有派漏, 請通知本掌門, 經核實後會立刻補上!