返回列表 回復 發帖

啱啱返到黎.
真你很快啊,轉眼又到14000帖了,新春逢喜事,恭喜KEN兄!
巧開來 發表於 2015-2-20 12:45 AM
多謝開來兄!
祝Ken兄恭喜發财,身体健康,财运亨通

luke168 發表於 2015-2-20 12:47 AM
多謝輝仔! 祝你新年快樂! 生意興隆! 財源廣進!
多謝掌門新年紅包!
HENRY_168 發表於 2015-2-20 12:53 AM
万岁爷唔使客氣!
多謝掌門派獎~
新年大家快樂
lckiong 發表於 2015-2-20 12:53 AM
小強兄唔使客氣!
http://www.qoobee.com/wp-content/uploads/%E6%81%AD%E5%96%9C%E5%8F%91%E8%B4%A2100.gif恭喜發財!!

多謝 掌門 新年利是! ...
gracechanstuart 發表於 2015-2-20 02:35 AM
grace恭喜發財!

OB兄開年大吉!
什麼時候得閑再核對然後派奬金?
Pedestrian_A 發表於 2015-2-20 05:40 AM
呢兩日太忙. 明天睇下時間點.
多謝獎門的獎金
o0月 發表於 2015-2-20 08:27 AM
啊月唔使客氣! 祝開年大吉!
Ken爷新年快乐、恭喜发财、万事如意、心想事成~~~

lovebearhl 發表於 2015-2-20 08:36 AM
多謝伊伊! 祝妳新年快樂! 身體健康! 開年大吉!
掌門人早晨!多謝羊年大紅包!!恭喜武當又要破14000帖!!!
Andy.y 發表於 2015-2-20 08:42 AM
多謝Andy兄. 祝開年大吉!
起咗身咯。
唔使多謝. 一下按錯咗嗰制. 搞到冇晒啲利息. 派奬金派到一半有晒.
多謝掌門金幣,出去飲茶咯
lhy92725 發表於 2015-2-21 10:29 AM
順便帶返幾籠小籠包返黎食下啦唔該.
差幾多使吾使幫手?
lhy92725 發表於 2015-2-21 12:43 PM
多謝晒貓貓. 我收到妳5億救命錢啦. 多謝晒妳!
我已經請J神兄幫忙問下高層睇下佢地可唔可以比返嗰14億利息我啦. 我存咗好幾個月架啦. 其實呢次係我第二次出錯架啦. 剛剛入黎玩冇耐按錯過一次, 不過嗰時唔使派奬金. 冇咗唔緊要啦. 點知呢次緊要關頭挂住攞啲利息出黎派奬又按錯. 真大鍋.
我仲email咗比公仔箱管理層睇下佢地可唔可以幫到手啦.
小籠包邊好食架,梗系原只蝦餃啦
lhy92725 發表於 2015-2-21 12:45 PM
我地呢边啲蝦餃唔好食. 小籠包好食啲.
頭先就係一時手快按咗"手工清算"咁就冇晒14億利息啦. 以后要特別小心啊. 這是我第二次中招了.
公仔箱應該提示用戶, 如果利息加存款等於或多於最高存款上限時, 要提示用戶是否要繼續存款, 或不允許提取利息. 否則用戶好容易會搞錯.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
等我派埋啲奬金先瞓. 唔使挂住啊.

武當派新年遊戲 [羊年賀歲金幣]

今次在派奬金前先鳴謝以下幾位好友:

貓貓, 啊月和J神兄!

多謝佢地贊助今期遊戲!

在派發今次奬金中途, 本掌門心急, 提取利息時一時大意按錯制, 辛苦存咗幾個月既14億利息全部冇晒. 好在人間有義, 感謝貓貓除咗之前贊助既之外, 再義助本掌門12億, 令我可以順利派發今次奬金! 本掌門衷心感謝!

今次所有得奬既朋友不必多謝本掌門, 我一分錢都冇出過, 全部係以上三位贊助, 請將謝意送給三位吧!

這次遊戲共有35人參與. 共派出超過25億奬金.

以下是派奬記錄. 如有錯漏, 請告知本掌門, 我一定會補上.

[td]

時間支出收入操作
happy72102221 秒前TVB 85000000 元
積分轉出
ob5133057 秒前TVB 75000000 元
積分轉出
loongwu1 分鐘前TVB 45000000 元
積分轉出
han20132 分鐘前TVB 100000000 元
積分轉出
Pedestrian_A2 分鐘前TVB 85000000 元
積分轉出
chi54haw3 分鐘前TVB 85000000 元
積分轉出
min-tim3 分鐘前TVB 85000000 元
積分轉出
hkdog19974 分鐘前TVB 50000000 元
積分轉出
gracechanstuart4 分鐘前TVB 65000000 元積分轉出
hungyu半小時前TVB 75000000 元
積分轉出
mecaca半小時前TVB 90000000 元
積分轉出
黑川半小時前TVB 45000000 元
積分轉出
金石良半小時前TVB 90000000 元
積分轉出
jerez.sherry123半小時前TVB 45000000 元
積分轉出
蔡培煜半小時前TVB 75000000 元
積分轉出
simta半小時前TVB 60000000 元
積分轉出
SweetLemon3 小時前TVB 90000000 元
積分轉出
mintone3 小時前TVB 65000000 元
積分轉出
nikon-d70003 小時前TVB 40000000 元
積分轉出
巧開來3 小時前TVB 85000000 元
積分轉出
HENRY_1683 小時前TVB 85000000 元
積分轉出
ccw-james3 小時前TVB 100000000 元
積分轉出
老影迷3 小時前TVB 5700000 元
積分轉出
Andy.y3 小時前TVB 85000000 元
積分轉出
chowold23 小時前TVB 100000000 元
積分轉出
CC5173 小時前TVB 4000000 元
積分轉出
craig1683 小時前TVB 65000000 元
積分轉出
fls1253 小時前TVB 90000000 元
積分轉出
o0月4 小時前TVB 85000000 元
積分轉出
mycheung.84 小時前TVB 75000000 元
積分轉出
lhy927254 小時前TVB 100000000 元
積分轉出
tomlin8204 小時前TVB 75000000 元
積分轉出
lckiong4 小時前TVB 80000000 元
積分轉出
chan2003084 小時前TVB 75000000 元
積分轉出
BeiDouChef4 小時前TVB 100000000 元
積分轉出

多謝各位支持和體諒! 再次多謝貓貓, J神兄和啊月!

各位早午晚好.

多謝J神兄再贊助本掌門可以派利是!
多谢掌门,猫猫,J神,啊月新年游戏奖金!
han2013 發表於 2015-2-21 03:00 PM
漢仔晚上好.
Thank you 粗心大意掌門獎金!
Thank you 貓貓, 月和J神 拔$相助!
Pedestrian_A 發表於 2015-2-21 03:58 PM
路人甲兄早晨. 唉, 今次真係失策, 真慚愧. 好在有貓貓和J神兄幫手.
外賣邊好食架在餐廳吃最好!
Pedestrian_A 發表於 2015-2-21 04:00 PM
就係起餐館食嗰啲囉. 有時我都會起超市買啲急凍既返黎烹黎比啲細路食咯. 佢地好仲意食架. 當然冇餐館嗰啲咁好食啦.
所以我每隔十天提款存款不會到最高金額
Pedestrian_A 發表於 2015-2-21 04:04 PM
每十日提款會賺少好多利息架. 總之公仔箱個利息提取方面係有問題. 我明白佢有寫住存錢和取錢時利息會自動計算, 但當會員提取利息時, 現有存款+利息多於存款上限時, 應該彈出提示用戶是否繼續提取, 或直接自動取消. 這才能保障用戶辛苦存下來既利息唔會一下子冇晒. 咁好唔公平囉.
外賣系比D懶床未起身嘅人食,味道略差都無計啦
lhy92725 發表於 2015-2-21 04:18 PM
有得食都好满意架啦.
多谢春节利是。
按咗"手工清算"利息全部冇晒.------这样操作会没利息? 好多次都是这样操作,有利息啊
mecaca 發表於 2015-2-21 05:09 PM
mecaca晚上好. 公仔箱現時存款上限係2147483647 元, 如你有這個存款時, 再手工清算利息, 公仔箱既做法是, 存款+利息=最新存款, 所以無論加多少利息去存款度, 存款都唔會超過2147483647 元. 呢一點我明白既. 因為我以前試過領野, 但寻晚一時心急挂住攞錢出黎派奬, 一不小心按錯咗手工清算. 后悔都黎唔切啦. 我應該從銀行提取和利息相等既錢出黎就冇事啦.
KEN兄這情況我也試過,當時真的很心痛啊!
多謝貓姐姐,月妹妹,J神仗義贊助!
巧開來 發表於 2015-2-21 05:37 PM
開來兄晚上好. 如果冇大家幫手都唔知要等到幾時至有錢派囉.
那是因為你的存款未到上限
lhy92725 發表於 2015-2-21 05:50 PM
有時需然知道, 但都係好易搞錯.
利息全部冇晒. 我試得多了.
ob51330 發表於 2015-2-21 06:16 PM
OB兄晚上好. 真係同是天涯淪满人啊.
多謝掌門舉辦活動
多謝贊助人貓貓, J版大, 啊月
祝大家羊年工作順利, 財源滾滾
mintone 發表於 2015-2-21 07:37 PM
mintone晚上好. 祝你新年快樂!
多謝掌門
多謝貓貓, J神兄和啊月!
chan200308 發表於 2015-2-21 08:23 PM
吹水王晚上好.
多謝KEN 難得水區有春節活動給我參加 給我添D$
多謝KEN 用心搞活動
BeiDouChef 發表於 2015-2-21 09:16 PM
多謝大廚兄既鼓勵!
出去買返個早餐同咖啡先. 等陣見.