返回列表 回復 發帖
good morning 125. no problem la.
游戏答案:可能会用SMS
Anonymous 發表於 2014-9-1 01:39 PM
又多个欠揍啲, 要打到現真身為止
各位兄弟姐妹, 叔伯啊姨大嬸早午晚好.
掌門早晨,貓返黎啦
你系米乘機在我家搞事啊
lhy92725 發表於 2014-9-1 11:10 PM
歡迎靚貓返番黎. 我點会起你屋企搞事, 你知我為人一向正義! 唔会做啲咁既野. 路人幫就想乘你去咗香港約会時搶你地頭! 好在有武當起度压住佢. 佢先至唔敢亂黎. 係快啲返去主持大局啦.
武當早午晩好.
各位早午晚好。
各位朋友早午晚好.
掌門人早晨!TVB開一部新劇講武當派,而且會到武當山拍,武當派未來可以話一片光明啊!
Andy.y 發表於 2014-9-3 09:58 AM
揾到主角未? 如果主角另有其人, 咁要收番啲瘙撓費和垃圾費至得咯.
各位早午晚好。
各位早午晚好. 依家要出去一陣先.
掌門甘夜仲出街
lhy92725 發表於 2014-9-4 08:20 AM
去个朋友度攞啲野.
Andy 不要生氣!

大廚已經發現Ken的武當已經發展到另一個境界!  

你去search o下 la!
Pedestrian_A 發表於 2014-9-4 04:25 AM
咁快巳經發展到另一个境界? 真係冇諗过喎
morning everybody
perfectman 發表於 2014-9-4 08:37 AM
早晨完美俠. 你講得諗. 我个note2手機原來真係要選定个頻道! 用咗咁耐依家至知!部機原廠設定用global network. 收信號十分差. 手動設定去LTE/CDMA就勿事都冇. 一出隧道口就有信號啦.
完美俠覺得部note4點呀? 我仲諗住等部iphone6睇下點先. 我唔急, 我以為我部note2啲信號接收有問題至諗位換咋. 依家唔使啦.
note 4, 我唯一唔滿意嘅就係個會燒印嘅mon,其他一切都滿意
perfectman 發表於 2014-9-4 11:46 AM
个mon會燒印咁神奇?