返回列表 回復 發帖
坐 taxi 要小心
goldmonk 發表於 2013-3-10 09:58 PM
講你都唔信

由克拉克機場去馬尼拉1.5小時車程,要800港幣
沒有bb就延長蜜月啦。。。
SweetLemon 發表於 2013-3-10 10:05 PM
我地打算唔生了,

生老病死唔想我的小朋友經歷,何況世界無永恆,太空都有時限的
云南新疆的确好D,起码空气都好D
北京千其吾好去,上海都差啦
lhy92725 發表於 2013-3-10 10:07 PM
你同我都唔係身在首都,有時這類問題我們真的不明白

不過解決方法很簡單,由汽油開始
广州就同汽油关系大D
北京就不止了,西北大开发砍树造成的影响更为深远
lhy92725 發表於 2013-3-10 10:17 PM

國家要發展,西北一定要開發的
依照中國傳統,搵到錢之後才搞環保(其實全世界包括日本都一樣這程序)
彈性是中國秩強項,中國永遠解決到別人解決不到的問題(除了貪污)
以前係菲律賓學渣飛機
WAI鬼 發表於 2013-3-10 10:22 PM
唔係掛..........................我無打算學喎

你玩過and去過邊,我有興趣多一點
天朝解决问题的方法就是和谐,加强维稳力度
lhy92725 發表於 2013-3-10 10:35 PM
好彩是和ihy講,大家刈客觀分識,我有一次在內地在內地網站講想似的話題

講不到5句就被問我是不是中國人
冇咩點去其他地方.....考試要溫書同時係咁要練習渣飛機
WAI鬼 發表於 2013-3-10 10:39 PM
等等!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!等等!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

你意思是你宜家有機師牌呀???????????

你意思是你宜家可以搓飛機飛維港呀??????????????????
其实的确吾应该讲类似话题,不过你地讲开又讲甘解嗻
lhy92725 發表於 2013-3-10 10:48 PM
都係吹下水姐,國家事幾時到我地話事
緊係唔可以飛維港啦個牌係香港冇鬼用
WAI鬼 發表於 2013-3-10 10:49 PM
唔係掛,點都有dd用掛
私人飛機牌....每個國家/地區標準唔同....要睇香港認唔認可.....菲律賓牌想係香港渣都係要考過D試....但去美國又唔洗(美國統治過菲律賓

真係考民航機就要最少考多四個牌左右 ...
WAI鬼 發表於 2013-3-10 10:59 PM
其實wai鬼兄,我是幫你洛台的.

你直家講到你好似學黎無鬼用咁,我怕有人心笑口不笑
你唔比有日我做到機師咩冇話完全冇用既
WAI鬼 發表於 2013-3-10 11:08 PM
okokkkkkkkkkkkkkkkkkkk

飛機師的你,可否介紹我一隻歌,在你揸飛機時最想聽的歌
無聲既