返回列表 回復 發帖
以前工作...做左2年去過晒世界6大洲....差南極洲未去過

本身之前份工有得去...不過最後budget問題我冇得去
WAI鬼 發表於 2012-8-12 10:02 PM
你就好啦

我大把地方未去過,我好想去阿根廷,不過暫時唔夠膽自悠行住
日本好D, 好少會check, 基本上你話你係遊客冇帶, D警察都會放行
日本人唔分架, 大陸, 台灣, 香港全部都係chinese, 係外國人身分證上會寫中國 (香港) or 中國 (台灣)
我D台灣朋友個個E哇鬼叫, 話明明係台灣, 點解要 ...
blacker14tt 發表於 2012-8-12 10:07 PM
如果我係佢地我都唔會理你地中國人鬼打得既

不過我明明set晒頭著晒原宿衫都比人認出...............sin晒我d心機(唔通我太靚仔)
南美洲真係唔好......d街童癲架...........果時去南美d當地人一日提左50次都有....人生路不熟夜晚千祈唔好亂走出酒店
WAI鬼 發表於 2012-8-12 10:11 PM
大馬又係咁

阿根廷又係咁

真係小d謄量都去唔到
整假護照
WAI鬼 發表於 2012-8-12 10:21 PM
想坐幾多碌
我有個靚女同事曾經係阿根廷留學, so far冇穿冇爛
blacker14tt 發表於 2012-8-12 10:23 PM
靚女同事
你點解要同我講佢係靚女呢.................

搞到我鬼點重好奇心,有無佢d相睇呀???????
我又唔係諗住去日本拍A片怕咩呀

洪太呀姨係日本住架嘛~2個感情超好
WAI鬼 發表於 2012-8-12 10:44 PM
拍AV都唔一定要日本藉既姐
日本邊樹???
blacker14tt 發表於 2012-8-12 10:45 PM
我估千葉
你估錯
blacker14tt 發表於 2012-8-12 10:50 PM
千葉咪即係東京
東京都好大下
blacker14tt 發表於 2012-8-12 10:50 PM
鬼咩,佢地鐘意就劃大d

越劃越大,你試下香港都可以咁劃法,大過北京都似
以前自己做生意...衰左而家打返工
WAI鬼 發表於 2012-8-12 10:54 PM
唔怕,香港精神

輸左下次黎過,一定有機會
千葉係東京隔離, 唔同架
blacker14tt 發表於 2012-8-12 10:55 PM
千葉都係劃入東京架,否則我點會咁估
太多po我都追唔設

我連我個 台灣女仔好衣人 ??都搵唔返
但佢未黎過香港
WAI鬼 發表於 2012-8-12 11:03 PM
咁咪好羅,有籍口
唔一樣架, 東京係東京都, 千葉係千葉縣
日本有1都, 1道, 2府, 43縣, 東京 & 千葉冇任何統屬問題
blacker14tt 發表於 2012-8-12 11:05 PM
oic thx 海妹

我以為佢係首都圈的一部份就是東京的一部份

原來是錯誤的,謝謝
3206頁呀
WAI鬼 發表於 2012-8-12 11:05 PM
3206頁即係邊度呀.........宜家去到過萬頁了