返回列表 回復 發帖
唔好帶手袋出街。。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-12 09:02 PM
o下!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!你又有不快經驗呀????????????????????

我仲未去喎
呢道都幾多大馬人
WAI鬼 發表於 2012-8-12 09:04 PM
yeah,好多版主都係
睇體質嘅, 我都容易肥, 但我朋友就食極都唔肥, 恨死隔離
blacker14tt 發表於 2012-8-12 09:04 PM
肥d好,瘦有咩好睇姐
之前都講左, 係因為出差順便去嘅, 如果唔係出差, 我一般唔會自己去旅遊
所以當我嘅"最佳旅友"返左台灣後, 我少左出去飲酒, 少左去旅遊, 暫時未搵到更好嘅"旅友"
不過, 一個人玩嘅時候比較free, 鍾意 ...
blacker14tt 發表於 2012-8-12 09:07 PM
oic

祝你早d搵返個伴啦,

心 最緊要係內心,你實搵到既
唔係,返到KL佢地唔俾我帶。。。。但係我都帶。。。心驚驚。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-12 09:07 PM
唔俾我帶
???????????????唔明?????????手袋???????????
我鐘意自己一個周圍去而家難d啦
WAI鬼 發表於 2012-8-12 09:11 PM
一個人有咩好玩呀??????????????
以前我揸車, 除左返學都唔會帶袋, 而家係日本耐左, 習慣出入都有袋
blacker14tt 發表於 2012-8-12 09:08 PM
日本咁體恤,帶咩都唔怕啦
我讀緊中學嘅時候比人搶過手機, 我家姐返大馬嘅時候比人搶左手袋, 佢損失慘重D, 超過馬幣5000
而最近嘅, 今年過年, 我父母去朋友屋企拜年, 好日都唔去嘅地方, 點知比人跟住入嚟, 7個人揸刀打劫屋入邊嘅6人, 唔計出 ...
blacker14tt 發表於 2012-8-12 09:13 PM
3次.......................都在馬來西亞是嗎???
Motorbike 黨 揸車飛過搶手袋。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-12 09:14 PM
....................明白明白

下次我幫老婆羅手袋先
咁又唔會追求過分瘦, 我朋友瘦得好靚架, 所以大家都好羨慕
blacker14tt 發表於 2012-8-12 09:15 PM
你信我,肥d好

唔覺老
嚇死 Huhut 版 啦。。。。你住hotel d治安又唔同ge。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-12 09:17 PM
如果人地好多人又羅刀...........我真係唔敢認叻........投降架喇
手袋危險, 好多case係電單車二人組係你身邊經過, 後座果個負責搶, 如果你當下鬆手都好D, 最多唔見財物
如果反應唔切, 會比佢拖住行架, 造成身體上嘅傷害在所難免, 最慘係會有機會毀容, 半身不遂, 甚至死亡 ...
blacker14tt 發表於 2012-8-12 09:19 PM
.......明白明白...........

我估係東南亞都要小心ed野了
男人永遠唔明女人嘅想法
blacker14tt 發表於 2012-8-12 09:21 PM
女人想法,同男人要求唔同姐
有艷遇架
WAI鬼 發表於 2012-8-12 09:23 PM
真的嗎??????????真的嗎????????????????

我又要
老板娘讲嘅在大陆经常发生
lhy92725 發表於 2012-8-12 09:25 PM
我反而一d都唔覺得大陸危險