返回列表 回復 發帖
"Adobe Flash Player" Google play store已經無得下載,要自己上網搵apk
http://wmos.info/archives/7931

睇你用咩browser,通常enable個plugins就得㗎喇

有個簡單啲嘅方法,轉用dolphin browser啦
佢已經包含f ...
perfectman 發表於 2015-9-25 10:26 AM
原来鹅一直用开dolphin browser,所以毛问题
甘吾好用羅黎炒嘅心態去買部機黎用其實先系正常嘅用家
lhy92725 發表於 2015-9-25 02:12 PM
依D唔系用家,系抄家
中國人嘅本性,炒得嘅就炒啦
有錢嘅,炒樓炒股
無錢嘅,鹽,益力多都有得炒
perfectman 發表於 2015-9-25 02:17 PM
炒益力多
计错数就唔得咗
出粮计多一个O

本月初才传出为了削减人力成本支出,而估计削减15%或2700名员工的国内第四大银行兴业资本(RHB Capital),竟然在今天早上给银行职员发放10倍薪资?!
一名自称在兴业银行(RHB)上班的女职员今早在社交网站推特上传一张银行户头的截图,显示其银行户口进了2万9700令吉,并在帖文写到“今天发薪日,我们RHB的职员都是有钱人!”,顿时引让网友们的又羡又妒!

有网友对此表示:“真是后悔,已经离开了RHB银行!”不过,这名职员解释说,这都是人事部出错,才导致所有RHB职员变成有钱人。

这名女职员随后也在推特上发帖,强调今天的工资出错了。据悉,每个员工都得到比原本工资度10倍的数额。也就是说,原本2900令吉的工资在这个月变成了2万9000令吉。

随后,网络上也出现一张Whatsapp对话截图,呼吁银行职员不要提出超过原本工资数额的款项,人事部和信息科技部也正对此采取补救行动。

KK巧
蘋果股票睇住升
lckiong 發表於 2015-9-26 10:15 AM
你有买?
流晒
祝KK中秋節快樂!
KK 早晨
剛剛同屋企人出街食飯,周圍都人山人海,停車場排幾十部車,我泊返屋企坐的士去仲快啲!
perfectman 發表於 2015-9-27 10:34 PM
颠鸡唔搭地铁啊

加個wifi harddisk,bluetooth keyboard同mouse 就係一部電腦,厲害,$899
perfectman 發表於 2015-9-28 11:03 AM
几盏鬼啵,巧5巧用先
KK追月、追女快樂!
mnb1123 發表於 2015-9-28 02:10 PM
bb被女追快樂
甘羊叔叔追乜啊
lhy92725 發表於 2015-9-28 02:20 PM
追钱
大家早晨
tvbkk123 發表於 2015-9-28 05:43 PM
早晨