返回列表 回復 發帖
全球第二大電腦製造商、美國最大科技公司之一的惠普電腦公司(HP)周二宣布,在即將展開的分拆業務行動中,總共裁減2萬5千至3萬個職位。公司將會一分為二,其中一家公司將集中管理個人電腦和打印機業務,另一家新成 ...
perfectman 發表於 2015-9-16 11:07 PM
KK负责炒淫
幫人講心嘅,吾應該甘多條件架
lhy92725 發表於 2015-9-17 12:02 AM
猫姐真系大善淫
KK早
呢樣主做嘅哦
lhy92725 發表於 2015-9-17 11:18 AM
咁要神父来做咩
話晒一場相識,話不投機,講少句囉,又唔洗打嘅!
唔需要為啲無謂人去犯法丫!
perfectman 發表於 2015-9-17 11:28 AM
系打救
香港在遊客心中,究竟是否真的一個「好客之都」呢?話說有台妹早前來港旅遊,懷疑不滿港人態度差劣,公然在facebook鬧爆港人。

該台妹在fb表示,當時在服裝店H&M購物,排隊等待付款期間,排在她後面的港人表現極不 ...
perfectman 發表於 2015-9-17 12:05 PM
好客之都几时都轮唔到香港
好老實咁講,香港人啲質素真係俾後生一代拖垮晒
有時揸車路口㗎車未出到,我咪留返10呎位俾啲行人過馬路囉,後面㗎車就死嗶爛嗶,我睬佢都傻,你咪嗶飽佢囉,快10呎8呎位你識飛咩? ...
perfectman 發表於 2015-9-17 12:12 PM
死嗶爛嗶系老野定年轻淫先
我公司係代理嗻嘛,依個唔啱咪換第二間囉話之佢執粒大馬新聞播過大馬惠普執粒添啦
d人一直問我依個問題,我答“如果toyota唔再整車賣,你覺得會點?緊係有人收購加啦,惠普亦一樣,世界咁多有錢 ...
tvbkk123 發表於 2015-9-17 12:41 PM
代理几时都有得做
講粗口。。。。
SweetLemon 發表於 2015-9-17 12:46 PM
系打救
不過老實講,我10個朋友10個都話港人態度好差,如果識講廣東話就ok,唔識個d,真係俾人歧視到好似欠佢幾百萬咁。
tvbkk123 發表於 2015-9-17 12:49 PM
去香港,老虎蟹都要讲廣東話
KK good afternoon。。。。。紅衫人有冇幫襯買電腦?
SweetLemon 發表於 2015-9-17 12:47 PM
搞乱档就有
最近睇中部華碩,又想買呢部
lhy92725 發表於 2015-9-17 02:14 PM
边部啊

小心你的鄉音他們認為你也是內地人
Pedestrian_A 發表於 2015-9-17 02:22 PM
有亲切感
http://item.jd.com/1664592.html
lhy92725 發表於 2015-9-17 03:35 PM
4399 ?
系香港講英文好D
lhy92725 發表於 2015-9-17 03:33 PM
鹅去香港,有噶港女一直同鹅讲中文,讲到一旧旧,叫佢讲广东话又唔要