返回列表 回復 發帖
you are sheep+goose
Pedestrian_A 發表於 2015-9-7 03:51 PM
you need proper medical checkup on your brain
食蕉唔G丑
Pedestrian_A 發表於 2015-9-7 03:52 PM
G丑后就匿名
器官吸入去
Pedestrian_A 發表於 2015-9-7 03:53 PM
咩器官
泥度新聞都有報,仲教落有咁情形最好先拿手機拍照,唔係你一拿個錢包,有人衝出來話系佢ge,
跟住死口咬定裡面有幾多幾多錢,真系中計。。。。 ...
SweetLemon 發表於 2015-9-8 08:56 AM
台湾都有咁噶树
人地係地上玩撐艇仔 唔好少見多怪
chan200308 發表於 2015-9-8 10:42 AM
巧少见啊
係公園經常有
chan200308 發表於 2015-9-8 01:08 PM
陈SIR时时去观赏
我覺得去一趟永康街 (東門站)哪裡吃還不錯,價位比夜市高。
SweetLemon 發表於 2015-9-8 03:54 PM
在哪里吃能遇见你吗
上網就睇得多無恥嘅人。估唔到啱啱俾我遇到,瞬間自己都傻眼!
事發經過:
一個人行入黎個鋪頭,就將部手提電腦拿上手睇,突然間陷手跌咗攞臺。
正常人緊話“唔好意思”或“對唔住”之類架啦。
佢竟然話“你地HP嘅la ...
tvbkk123 發表於 2015-9-8 05:00 PM
捉佢来依度研究
永康街 - 牛肉麵  芒果冰  度小月
3185857  3185859  

3185860  3185861  

3185862  3185863  3185865  3185868

3185869  3185870
SweetLemon 發表於 2015-9-8 05:07 PM
柠柠要请鹅食
我真係瞬间傻眼真係想當場問佢“咁嘅說話,你都講得出”
tvbkk123 發表於 2015-9-8 05:21 PM
同佢讲:用咗润滑液要洗手哦
檸唔係呀嘛,係啲咁既時候放埋啲咁既相上嚟,靠害咩
嗰肚係度博命打鼓
lckiong 發表於 2015-9-8 05:36 PM
你敲经
我請你地吃鵝,請 imagine 鵝腸的脆度。。。。鵝肝入口即化。。。。鹽水鵝肉多汁鮮甜。。。
3185905  3185906  3185907
SweetLemon 發表於 2015-9-8 06:16 PM
唔要鹅啊

要食永康街 - 牛肉麵  芒果冰  度小月啊
KK兄早
天母, 士林找檸檸
Pedestrian_A 發表於 2015-9-9 05:10 AM
柠柠住树林
洩露天機阿拿。。。。。
SweetLemon 發表於 2015-9-9 09:07 AM
5想比鹅G