返回列表 回復 發帖
http://www.tvboxnow.com/viewthread.php?tid=1427646&page=1#pid30326681
讓分盤(上半場) [東3] 波士頓塞爾特人[-0.5]   1.9   tvb 200,000,000

这个应该是中,但是没派彩,帮忙看看,谢谢。。 ...
okulee 發表於 2011-5-13 11:39 AM
我錯我錯,睇過龍...

讓分盤(上半場)
波士頓塞爾特人

okulee3 秒前TVB 380000000 元積分轉出

讓分盤(上半場)[東2] 邁亞密熱火[+1.5]1.9                              TVB 30000000 元

唔好意思,麻烦版大们跟进,上半应系邁亞密熱火[+0.5]1.9  多谢
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
讓分盤(上半場)[東2] 邁亞密熱火[+1.5]1.9                              TVB 30000000 元

唔好意思,麻烦版大们跟进,上半应系邁亞密熱火[+0.5]1.9  多谢
civicboy1969 發表於 2011-5-16 08:56 AM
無問題,我改番。
早晨呀多谢更改返呀
早晨呀多谢更改返呀
civicboy1969 發表於 2011-5-16 10:01 AM
改唔改你都贏啦(上半場) ... 我以家準備計數派彩啦
上/下盤(全場)芝加哥公牛 邁亞密熱火 181.5 2.05  上 盤            TVB 30000000 元》》》》阿大大,派漏佐,唔该

淨收入: TVB 171000000 元

附言: 讓分盤(上半場)[東2] 邁亞密熱火[+0.5]1.9   TVB 30000000 元 讓分盤(上半場)[西4] 奧克拉荷馬雷霆[-3.5] 1.9    TVB 30000000 元 讓分盤(全場)[西4] 奧克拉荷馬雷霆[-6.5]    1.9    TVB 30000000 元
上/下盤(全場)芝加哥公牛 邁亞密熱火 181.5 2.05  上 盤            TVB 30000000 元》》》》阿大大,派漏佐,唔该

淨收入: TVB 171000000 元

附言: 讓分盤(上半場)[東2] 邁亞密熱火[ ...
civicboy1969 發表於 2011-5-16 11:41 AM
大鍋,連日來第2次派漏...

[td]civicboy1969[/td][td]28 秒前[/td][td]TVB 61500000 元[/td][td][/td][td]積分轉出[/td]
新手報到
忘記派彩比我

讓分盤(上半場) [西3] 奧克拉荷馬雷霆[-1.5]1.9  TVB$50,000,000

噪o羊噪

blueocean         2 秒前         TVB 95000000 元                 積分轉出

評分次數

I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
讓分盤(上半場)[東1] 芝加哥公牛[-1.5] 1.9  tvb 200000000

漏左我啊
讓分盤(上半場)[東1] 芝加哥公牛[-1.5] 1.9  tvb 200000000

漏左我啊
我系一督屎 發表於 2011-5-27 02:13 PM
唔好意思,睇嚟我都系朝早派彩好D,訓覺前派彩都出錯

我系一督屎     3 秒前     TVB 380000000 元         積分轉出
唔好意思,睇嚟我都系朝早派彩好D,訓覺前派彩都出錯

我系一督屎     3 秒前     TVB 380000000 元         積分轉出
tetrahydra 發表於 2011-5-27 18:37
休息好最紧要
very good

評分次數

• JackyNelson

Correction

[西15] 明尼蘇達木狼[+5.5] 1.85  TVB$50,000,000

[標準盤] 阿特蘭大鷹 1.45
[標準盤] 洛杉磯湖人 1.45
2串1 TVB$50,000,000

[標準盤] 阿特蘭大鷹 1.45
[標準盤] 明尼蘇達木狼         2.85
[標準盤] 波特蘭拓荒者 1.25
[標準盤] 洛杉磯湖人 1.45
4串1 TVB$50,000,000

[東5] 阿特蘭大鷹[-4.5] 1.9
[東2] 邁亞密熱火[-10.5] 1.98
[西15] 明尼蘇達木狼[+5.5] 1.85
[西6] 波特蘭拓荒者[-7.5] 1.85
[西2] 洛杉磯湖人[-4.5] 1.85
5串1 TVB$50,000,000

slotnba         2 秒前         TVB 200000000 元                 積分轉出

[西14] 猶他爵士                    [-2.5] 1.95
洛杉磯湖人  侯斯頓火箭   192.5        1.7 上 盤
TVB$ 50,000,000

slotnba 3 秒前 TVB 50000000 元  積分轉出
go2david 發表於 2012-1-4 09:55 AM
處男下海, 一買就打漏左2x1...sorry
畸形人類研究科