返回列表 回復 發帖
伤心啦!没人回答我的问题?
有没有人知道,哪里能下载回arsenal 打过赛事?
因为做工的原因,所以很难有机会看live 。。。
希望有人能帮忙,谢谢
原帖由 J_SKY 於 2008-9-5 09:03 PM 發表
伤心啦!没人回答我的问题?
有没有人知道,哪里能下载回arsenal 打过赛事?
因为做工的原因,所以很难有机会看live 。。。
希望有人能帮忙,谢谢
呢度係球迷报名区,其实我都想帮你,
但就唔係几清楚。。。。如果有下次我PM你啦。
i wanna join in!!
原帖由 aaronswe 於 2008-9-7 11:27 AM 發表
i wanna join in!!
欢迎aaronswe兄,
咁以后就多啲来俱乐部发表意见啦!
我代表TVBNOW阿仙奴俱乐部欢迎你嘅加入!
如果有乜需要帮手请PM我。欢迎你。
最喜歡"槍手"的攻擊足球了... 我要入會!!!
原帖由 bnk928 於 2008-9-11 11:33 AM 發表
最喜歡"槍手"的攻擊足球了... 我要入會!!!
欢迎bnk928兄,
你啱啱加入TVBNOW,
以后就多D上嚟阿仙奴俱乐部啦。。
我想加入,我是阿森纳迷!
原帖由 merelyn.xin 於 2008-9-17 12:01 AM 發表
我想加入,我是阿森纳迷!
欢迎merelyn.xin兄加入,
已经见你侅俱乐部一段日子,
好高兴你终于加入俱乐部,
如果有乜需要帮手记得揾我
我要加入
原帖由 terryng 於 2008-9-23 05:25 PM 發表
我要加入
欢迎terryng兄加入阿仙奴,
新会员如果需要任何指引
欢迎PM我或留言
我代表TVBNOW阿仙奴俱乐部欢迎你加入。加油。
加入
我一路来都是arsenal忠实粉丝
只有arsenal才给大家知道球是怎样踢。。。
Arsenal forever supporter
原帖由 sang86 於 2008-9-24 05:59 PM 發表
加入
我一路来都是arsenal忠实粉丝
只有arsenal才给大家知道球是怎样踢。。。
Arsenal forever supporter

欢迎sang86兄,
欢迎嚟到TVBNOW阿仙奴俱乐部!
以后有乜需要帮手记得留言!
我也想加入

从学会看球就喜欢arsenal了!!!
原帖由 yaoming2k2 於 2008-9-27 09:52 AM 發表
我也想加入

从学会看球就喜欢arsenal了!!!
欢迎姚兄加入阿仙奴俱乐部。
以后多D上嚟俱乐部发表意见啦。
我代表俱乐部欢迎你嘅加入
我也想加入啊!
可是楼主怎么不理我呢?(我曾经发帖说我要加入,可是没人理我)