返回列表 回復 發帖

[自拍] 貼番張證件相先

呆版既證件相...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' A) j& U1 O7 @# v0 A( O2 I8 q
tvb now,tvbnow,bttvb5 u/ D% K# a1 K" c
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• 鬼鬼

大家义气仔女,唔洗讲野,我顶你,加油加油。。os.tvboxnow.com5 N6 U) S! N& ^+ y6 y
下次贴D生活照来看下。。。公仔箱論壇; E" l0 A( C. |' z
多谢分享。。
嗯,頭象細個時可愛d
; |) Q1 |" d, T& T
幾好~~~~唔錯唔錯
) {0 H& f% @/ R# i2 Uos.tvboxnow.com我拍呢d相好恐怖-./-
原帖由 btkoon 於 2009-1-14 03:38 AM 發表 , C4 C- y& P9 b$ \+ j3 S) e
嗯,頭象細個時可愛d
/ M( I# [  _5 K. M: h1 B
  J8 C  {/ @1 d; c1 b公仔箱論壇( r6 w7 x. n2 w5 H& Y
哈哈  如果依家都係細個時既樣就有麻煩啦...不過多謝支持
原帖由 jwxie518 於 2009-1-14 03:40 AM 發表
# V$ f0 L0 s4 utvb now,tvbnow,bttvb幾好~~~~唔錯唔錯TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ @! u! K" g, i" }4 ^# Z% C6 ~
我拍呢d相好恐怖-./-
os.tvboxnow.com/ S6 z, y% }. v( X- \

( f9 m% K# I( C* ^/ w點解啊? 難影??
2 h/ |' J  \& }- V: p8 C" {
4 X6 M6 k& d% B7 v' u/ l0 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝支持

回應 kenny8534 第 6 篇文章

係啊幾難影哈哈~~~ 我都好耐冇影呢d相啦
it's ok.   not that ugly don't worry.
原帖由 jwxie518 於 2009-1-15 01:53 AM 發表 + O4 p" o2 n3 ?* A; P; H2 m; K0 M
係啊幾難影哈哈~~~ 我都好耐冇影呢d相啦
& B7 t9 P, u7 n# Z8 m/ ?公仔箱論壇/ Q2 A8 v# r* J5 N! s

! w9 I! ~( {  S& F. @, J  K; j% otvb now,tvbnow,bttvb應該幾簡單啊, 就當囚犯企定定任人魚肉  
# C* @" s! b; e  t/ v8 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 _) Z  V9 G. j0 }: O# n( Q
我以前影完都有曬好多張, 但次次要用都溫唔到...
原帖由 wytang 於 2009-1-15 02:57 AM 發表
- U$ {8 m5 t9 O! Q6 K) p. X公仔箱論壇it's ok.   not that ugly don't worry.
( ]* }- d! }) v4 y& g' i5 z# c公仔箱論壇
/ t9 h# E; e- \4 z" TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇4 K# }; C: I$ a
Haha.. hope you are right..
thanks
原帖由 KwokLau 於 2009-1-17 04:02 AM 發表
0 q# \4 a* Y& Q公仔箱論壇thanks
os.tvboxnow.com3 W) Y2 v/ h4 k$ R# W
, t8 T$ e+ B" v. z$ l% v1 N
Sorry 另到你暈低  
證件相都影得咁好~~~我都好似c仔咁話~~我影呢d相好
look very normal